Ikke lønnsforhøyelse for Carroll

West Ham nekter å gi Andy Carroll 100 000 pund i uka, men spilleren har sagt seg enig med London-klubben om å fortsette med dagens ukelønn i hans nye kontrakt.

Det knallharde lønnsforslaget på omkring én million norske kroner i uka har ikke gått igjennom hos West Ham i forhandlingene. Partene er i stedet enige om å fortsette med ukelønna på 80 000 pund i uka de neste årene, skriver The Times.

Carroll-overgangen koster 15,5 millioner pund for laget som spiller sine hjemmekamper på Upton Park i den engelske hovedstaden. Dersom visse krav nås, basert på spilletid og suksess, kan Liverpool motta ytterligere 2 millioner pund senere.

Det knuser uansett alle tidligere rekorder i West Ham, der Matt Jarvis, som kostet 11 millioner pund fra Wolverhampton Wanderers i fjor sommer, foreløpig står som klubbens dyreste kjøp noensinne.

Avisa skriver videre at 24-åringen returnerte fra sin USA-ferie og godtok en permanent overgang til Øst-London da gamleklubben Newcastle United ikke gikk med på verken overgangssummen fra Liverpool eller Carrolls lønnskrav for å hente ham tilbake til hjembyen.

– Det ser ut som dere kommer til å ha meg i ytterligere seks år, skrev han til i en tekstmelding lagkameratene i West Ham, ifølge The Times.

Han må riktignok finne seg i å starte ligaspillet på sidelinja, ettersom han sliter med en hælskade han pådro seg i slutten av forrige sesong.