Imponert over Shelveys holdninger

Brendan Rodgers sier at han er svært imponert over Jonjo Shelveys holdninger i en periode hvor midtbanespilleren har fått lite spilletid.

Shelvey ba om å få spille for Liverpool U21 på grunn av få sjanser på førstelaget den siste tiden. Det imponerte manageren.

21 år gamle Shelvey står bokført med 29 kamper og fem mål for førstelaget denne sesongen, men har nå ikke figurert i lagoppstillingen siden kampen mot West Bromwich den 11.februar. Han har imidlertid spilt U21-kampene mot Manchester United, Southampton og West Ham etter den tid, og da i en dypere rolle enn han har innehatt for førstelaget.

- Jonjo er en flott gutt. Han ønsker å lære, og han er forberedt på å jobbe hardt. Han har ikke hatt så mange sjanser den siste tiden, men han er likevel en meget lovende spiller, uttaler Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Han spilte i en reservelagskamp nylig, og ba om å bli brukt i en ankerrolle fordi han ønsker å lære seg den rollen, og mer om sitt yrke. Det viser hvilke holdninger han besitter, legger Liverpool-manageren til.