Imponert over spissduoens samspill

Victor Moses så hvordan Daniel Sturridge og Luis Suarez senket Sunderland, og kantspilleren tror vi får se enda flere scoringer fra spissduoen denne sesongen.

Daniel Sturridge scoret ett mål og sto for to målgivende til Luis Suarez i 3-1-seieren mot Sunderland.

- Vi vet alle at Suarez og Sturridge er gode spisser. De er trolig to av de beste spissene i Premier League for tiden, uttaler Victor Moses til Liverpoolfc.com.

- Det er et stort løft å ha Suarez tilbake. Hans samspill med Sturridge helt fremme blir meget viktig for oss denne sesongen.

- Jeg tror de kan gjøre det så bra som de ønsker som spisspar denne sesongen. Det viktigste er at de scorer for oss. Jeg kan se at begge scorer flere mål i hver kamp fordi deres samspill er utrolig.

- Jeg er her for å gjøre min jobb og forsøke å støtte dem på den måten jeg kan, slik at de scorer flere mål.

- Daniel er den samme på trening som i kamper. Du kan lære av ham fordi han også er en erfaren spiller. Jeg har spilt mange kamper og vært mye rundt ham. Det er en fornøyelse å spille ved siden av ham.

Victor Moses har spilt i tierrollen i Philippe Coutinhos skadefravær.

- Jeg er meget komfortabel i tierrollen. Jeg bryr meg ikke om hvor jeg spiller i angrep. Jeg har selvtillit uansett hvor manageren vil at jeg skal spille. For meg handler det bare om å trives med fotballen.

- Manageren har sagt til meg at han ønsker at jeg skål gå ut og trives med fotballen, skape mål og score.