Ince sliter med å bestemme seg

Tom Ince sliter med å bestemme seg for om han skal skrive under for Cardiff eller ei.

Cardiff har blitt enig med Blackpool om en overgangssum på £8M (som kan stige til £8.5M) for den tidligere Liverpool-junioen Tom Ince. Dersom overgangen går i orden har Liverpool krav på 35% av overgangssummen.

Ince sliter imidlertid med å bestemme seg for om han skal skrive under for Cardiff eller ei, ifølge The Guardian. Avisen melder at Ince nå har bedt om betenkningstid frem til fredag før han tar en endelig avgjørelse.

Ince reiste ned til Cardiff sammen med faren Paul på mandag, for å diskutere overgangen og ta en titt bak kulissene hos den nyopprykkede Premier League-klubben. I dag informerte Ince Cardiff om at han fortsatt ikke har bestemt seg for om han skal skrive under for waliserne.

Det er ingen indikasjoner på at andre klubber er beredt til å matche Cardiffs bud for en spiller som bare har ett år igjen av kontrakten sin i Blackpool. Så dersom Ince ikke skriver under for Cardiff vil han sannsynligvis gå ut kontraktstiden sin i Blackpool og forlate The Seasiders gratis neste sommer. Det betyr i så fall at det heller ikke blir noe penger på Liverpool.