Ingen Coates-avgjørelse ennå

Liverpool FC har fortsatt ikke bestemt seg for om de skal selge Sebastian Coates eller ei denne sommeren.

Liverpool Echo skriver at Anfield-klubben kommer til å vente til pre-season starter før de bestemmer seg for om de skal selge Coates eller ei. Uruguayaneren fikk lite spilletid i sesongen som nylig ble avsluttet, og Brendan Rodgers er ute etter å styrke troppen ytterligere på midtstopperplassene. Trioen Kyriakos Papadopoulos, Tiago Ilori og Kolo Toure skal være de fremste transfermålene i så måte. Echo skriver at Liverpool ikke lenger er med i jakten på Swansea-stopper Ashley Williams.

Sebastian Coates har bare startet 17 kamper etter at han kom til Liverpool fra Nacional for £7M sommeren 2011. I tillegg har han 7 innhopp fra innbytterbenken.

- Vi vil vurdere Sebastians situasjon. Han har vært et lojalt medlem av vår tropp. Han har vært en god spiller for klubben å ha i bakhånd. Selvsagt ser jeg at han har fått svært få sjanser. Dessverre er det av og til slik for forsvarsspillere, uttaler manager Rodgers til Echo.

- Som manager gjør du svært sjelden endringer i forsvarsrekka. Det skjer hyppigere i midtbaneposisjonene og i angrep. Det har vært veldig vanskelig for Sebastian.

- Han fikk spille mange kamper i begynnelsen av sesongen, mens vi var med i cupene. Men fra januar og ut sesongen har det vært vanskelig for ham. Vi vil sette oss ned å prate med ham når han kommer tilbake for å starte preseason-treningen, og så vil vi ta det derfra.

- Sebastian har vært her noen sesonger nå. Alle spillere ønsker å spille. Jeg respekterer det, men vi får se hva sommeren bringer.