Innhopp for Lucas

Lucas Leiva ble byttet inn da Brasil beseiret Honduras 5-0 i Miami. Utlånte Pepe Reina voktet målet for Spania mot Ekvatorial Guinea.

Lucas Leiva entret banen til sin 23. A-landskamp i det 71. minutt mot Honduras. På det tidspunktet ledet Brasil allerede 4-0. Sluttresultatet på Sun Life Stadium i Miami ble 5-0. Målene ble scoret av Bernard (22), Dante (55), Maicon (66), Willian (70) og Hulk (74).

Utlånte Pepe Reina fikk sjansen mellom stengene for Spania i 2-1-seieren borte mot Ekvatorial Guinea. Santi Cazorla (13) og Francisco Juanfran  (43) nettet for spanjolene, mens Jimmy Bermúdez fikk heade nokså uforstyrret i mål bak Reina etter en corner i det 36. minutt. Tidligere Liverpool-spiller Xabi Alonso måtte ut med en ankelskade.