Jones har spilt mer enn forventet

Brad Jones er godt fornøyd med hvordan han har prestert for denne sesongen. Australieren forbereder seg som om han skal spille hver kamp.

Skader på Pepe Reina og spill i cupturneringene har ført til at Brad Jones har fått 15 førstelagskamper for Liverpool så langt denne sesongen. Sisteskansen er fornøyd med hvordan han har prestert.
- 15 kamper er trolig mer enn det jeg ville ha trodd at jeg skulle ha fått ved starten av sesongen. Jeg føler at jeg har prestert ganske bra i flesteparten av dem. Så jeg er fornøyd, sier Brad Jones til Liverpoolfc.com.

- Omstendigheter avgjør når jeg kommer til å få kamper, men jeg er mer enn fornøyd med å ha fått disse kampene. Jeg ville ikke hatt noe i mot å få noen flere, men jeg synes det totalt sett har vært en brukbar sesong.

Jones spilte både mot Tottenham og Southampton. Pepe Reina feilet i fitnesstestene før begge kampene.
- Jeg tror mange liker å vite på forhånd om de skal spille. I Southampton visste jeg at han slet, så det var mer et tilfelle om å forberede seg som om jeg skulle spille.

- Hvis han hadde blitt satt opp til å spille og så fått kjenning av skaden under oppvarmingen, så måtte jeg ha vært klar. Det er bare en mental tilstand å tenke at du skal spille, og hvis ikke vet du i det minste at du er klar dersom noe skulle skje.

- Man må gå til de fleste kampene med den tankegangen, men spesielt når noen har en skade. Du må være på vakt.

Jones visste ikke om at jeg skulle spille mot Tottenham og Southampton, men hans forberedelser avviker ikke mye i forhold til når vet at han ikke skal spille.
- På trening gjør jeg det samme dersom jeg skal spille eller ikke. Det er mer en mental greie kvelden før kampen å vite at det er en større sjanse for at du skal spille.

- Det forandrer ikke på mye, men du ønsker selvsagt ikke å bli tatt på senga og få beskjeden en time før kampen at du skal spille. Jeg har opplevd verre. Jeg har fått beskjed fem minutter før avspark at jeg skulle spille da jeg var Middlesbrough! Det var definitivt en vekker.