Juniorene tapte mot West Ham

Liverpool U18 tapte i dag 2-1 borte mot West Ham. En sterk 2.omgang, hvor Alex O’Hanlon reduserte, var ikke nok til å sikre poeng i hovedstaden.

I likhet med U21-laget i går kveld, røk i dag Liverpool U18 med 2-1 på fremmed gress mot West Ham.

De røde var under med 2-0 etter 1.omgang, med reduserte ved Alex O’Hanlon etter om lag en times spill. Til tross for sterkt press mot slutten greide man ikke å finne en utligning.

- Vi var ikke gode i 1.omgang, vi var ikke våkne nok, fortalte trener Steve Cooper etter kampen. – 2.omgang var mye bedre, men vi hadde behøvd litt mer kvalitet foran mål.

Liverpools lag: Fulton, Baio (Gainford), Whelan, Cleary, Maguire, Bruke, Brannagan, Rossiter, O’Hanlon, Trickett-Smith, Sinclair.
Ubenyttede reserver: Crump, Heaton, Wilson, Phillips

Kilde: Liverpoolfc.com