Juniorene til finale

Liverpool møter QPR til finale i Amerika etter å ha beseiret Maccabi Haifa med 2-1 i semifinalen, etter seiersmål på overtid. U13 tapte 3-0 mot Barcelona i Japan.

I en hardt utkjempet kamp scoret Adam Phillips seiersmålet på overtid i USA. Formsterke Harry Wilson åpnet scoringene, men Andy Firth måtte redde straffe midtveis i omgangen for at Liverpool skulle holde 1-0 til pause. Etter 71 minutter utlignet Or Eiloz for Maccabi Haifa, før Phillips scoret det nødvendige målet som gjør at Liverpool nå møter QPR i finalen.

Liverpool: Firth, Brewitt, Cleary, Polgar, Roberts, Burke, Phillips, Ojo (Canos 64), Wilson (O’Hanlon 64), Trickett-Smith, Kent.

I Soccer World Challenge i Japan tapte Liverpool U13 3-0 mot Barcelona i finalen. Etter å ha vunnet sine syv første kamper i turneringen skal de helrøde ha slitt med heten i sluttkampen mot et meget sterkt Barca.

- Vi er virkelig stolte av guttene. De har spilt glimrende i denne turneringen og var til virkelig heder for klubben, uttalte teknisk direktør på akademiet, Rodolfo Borrell, i etterkant.