Kan Suarez kopiere Torres?

Luis Suarez har scoret fire mål på sine to siste kamper på Anfield. Han kan bli den første Liverpool-spiller til å score hat-trick i to hjemmekamper på rad siden Fernando Torres i mars 2008.

Suarez og Daniel Sturridge har gjort 14 ligamål til sammen denne sesongen. Bare fire Premier League-lag har scoret flere (Arsenal, Chelsea og begge Manchester-klubbene).

Dersom Sturridge gjør to mål i dag vil han nå 20 ligamål for Liverpool. Han vil da være den fjerde raskeste spilleren til å gjøre det i klubbens historie.

Liverpools største ligaseier over Fulham kom i november 1955, da de vant 7-0. Billy Liddell gjorde to av målene.

Liverpools største ligaseier over Fulham i toppdivisjonen kom i mars 2006, da de røde vant 5-1.

Etter at toppdivisjonen i England tok navnet Premier League har Liverpool vunnet 14 og spilt uavgjort i fire av de 24 møtene mellom lagene. På Anfield har Liverpool vunnet sju, spilt uavgjort fire ganger og tapt en kamp.

Billy Liddell er den eneste Liverpool-spilleren som har gjort hat-trick i ligaen mot Fulham på Anfield. Han gjorde dette i september 1954. To av målene kom på straffespark.

Daniel Sturridge ble forrige sesong den andre Liverpool-spilleren til å score tre mål i en kamp på Craven Cottage. Den andre spilleren som har gjort det er Maxi Rodriguez, i en 5-2 seier i mai 2011. Sturridge sitt hat-trick var hans første i seniorfotball.

Liverpool har fått fire røde kort mot Fulham i Premier League-æraen. Alle på Craven Cottage. Josemi (2004), Philipp Degen og Jamie Carragher (2009) og Jay Spearing (2011).

Dersom Liverpool vinner i dag vil det være klubbens seier nummer 250 i Premier League.

De røde trenger tre mål for å nå 100 scoringer mot Fulham i ligafotball.

Liverpool har scoret ni ligamål på hjemmebane denne sesongen. Bare Manchester City (20), Chelsea (12) og Arsenal (11) har gjort flere mål foran egne fans.

Fulham har tapt 11 av sine siste 16 ligakamper, mens de har sluppet inn ni mål på sine tre siste kamper i alle turneringer.

The Cottagers har vunnet en gang på Anfield på 32 besøk i alle turneringer. Det skjedde i mai 2012, når de vant 1-0 i det 50. ligamøtet mellom klubbene.

Ingen Fulham-spiller har scoret i løpet av klubbens sju siste besøk på Anfield. Martin Skrtel gjorde selvmål for to sesonger siden. De eneste som har gjort mål for Fulham på 12 besøk på Anfield i Premier League er Andy Cole (2005) og Collins John (2006).

Fulham har gjort 19 mål på 24 Premier League-kamper mot Liverpool. 16 av målene har kommet i London.

Kilde: Liverpoolfc.com