Kaos i Cardiff

Manager Malky Mackay var ikke til stede på dagens pressekonferanse før kampen mot Liverpool, og det virker usikkert om han vil lede laget på Anfield i morgen.

Det var stor spenning før dagens pressekonferanse i Cardiff, etter at eier Vincent Tan tidligere i uka skal ha sendt en mail til manager Malky Mackay om at han hadde valget mellom å trekke seg eller bli sagt opp.

Spekulasjonene ble ikke mindre av at Mackay aldri kom til pressekonferansen, til tross for at han skal ha oppholdt seg i klubbens lokaler like ved. Det var isteden assistenten David Kerslake som fikk ansvaret med å svare på spørsmålene, og hvor han kom med «jeg er her bare for å snakke om kampen mot Liverpool» da brorparten av henvendelsene naturlig nok fokuserte på fremtiden til hans sjef.

Ifølge Daily Telegraph vil Vincent Tan fly inn til Wales fra Malaysia i kveld, og være tilstede på kampen mot Liverpool på Anfield i morgen.

Lokale journalister med nær tilknytning til Cardiff City skriver på twitter at de er blitt fortalt at Malky Mackay fortsatt er klubbens manager, og at han ledet en kort treningsøkt i formiddag. De legger imidlertid til at det er en situasjon som kan forandre seg allerede i løpet av dagen.