Kaptein og manager om nyervervelsene

Steven Gerrard og Brendan Rodgers har kort kommentert hvordan Liverpools fire nye kjøp i sommer, Mignolet, Toure, Alberto og Aspas har gjort det så langt.

BR: - Alle de nye har etablert seg virkelig bra.

BR: - Simon Mignolet har vært førsteklasses. Han har vist at han er en av de beste unge keeperne i europeisk fotball. Jeg tror han vil bevise over de neste årene i Liverpool at han er en toppkeeper.

SG: - Keeperen har vært glimrende. Han har gjort noen utrolige redninger på trening. Å fylle skoene til Pepe Reina vil være en stor utfordring siden Pepe er av verdensklasse, men jeg har likt det jeg har sett av Simon så langt.

BR: - Kole Toure snakker for seg selv, hans erfaring og hans fysiske form har vært utmerket siden han kom. Han er en virkelig bra mann. Det var også tanken bak å bringe ham hit, fordi han er en vinnertype og har personlighet.

SG: - Kolo har kommet inn og gjort det bra. Han er en leder, han er høyrøstet og har erfaring. Kanskje behøver vi å hente inn en forsvarer til som kan spille på flere plasser.

BR: - Iago Aspas har funnet seg til rette og scoret noen mål under pre-season, noe som er godt for hans selvtillit. Han er en energibunt i og rundt straffefeltet, og han er en fin fyr.

BR: - Det er klart at Luis Alberto fortsatt er ung, men han er en teknisk god spiller med en sterk innstilling. Jeg synes vi allerede har sett at han kan bli en veldig god spiller for Liverpool.

SG: - Det vil ta litt tid med de to spanske guttene (Iago Aspas og Luis Alberto), da de er unge, lærer språket og det vil være noe av et kultursjokk for dem. Imidlertid er det ingen tvil om at de har styrket troppen.