Klager ikke på forsvaret

Liverpool har kun holdt nullen en gang på de siste 12 kampene i ligaen - men målvakt Simon Mignolet vil ikke klage på forsvarsrekka foran seg.

Mignolet holdt nullen i sine tre første ligakamper etter overgangen fra Sunderland i sommer. Siden den gang har de røde kun holdt nullen en gang - i 4-0 seieren hjemme mot Fulham. Lite kontinuitet og store forandringer i de bakre rekker har fått mye av skylda, men målvakten vil ikke klage.

 

- Jeg jobber med guttene hver dag, og vet hva de kan. Alle forsvarspillerne her er talentfulle, godt organiserte, motiverte og konsentrerte. De gjør sitt beste for å sørge for at vi ikke slipper inn. De er profesjonelle nok til å håndtere forandringer, sier belgieren til Liverpool Echo.

 

- For meg som keeper betyr det ikke noe hvem som er foran meg. Det handler om å gjøre jobben din. Før hver kamp håper du at du kan holde nullen. Det er grunnen til at jeg er der, og det er det du ønsker, men du er bare en del av laget. Det viktigste er å prøve vinne kampen. Dersom vi fortsetter med å vinne 4-1 resten av sesongen vil jeg være fornøyd.

 

Liverpool har sluppet inn 18 mål på de første 15 ligakampene. Det at de røde har vært så giftige fremover, hvor kun Manchester City har scoret flere ganger, gjør at målforskjellen likevel er god.