Kommenterer ikke akademinyhetene

Brendan Rodgers og Liverpool FC vil ikke kommentere at Frank McParland og Rodolfo Borrell har fått sparken, men Rodgers sier han er involvert med hva som skjer i Kirkby.

Klubben vil ikke kommentere rapportene om at Frank McParland og Rodolfo Borrell fikk sparken fra sine stillinger på akademiet. På dagens pressekonferanse fikk Brendan Rodgers derfor ingen direkte spørsmål om årsaken til at duoen må forlate klubben. På spørsmål om han er involvert i akademiet svarte han:

 

- Jeg har vært tungt involvert med akademiet, og forstår alle faser av utvikling, sa Rodgers som har en fortid for sjef på akademiet til Reading.

 

Ifølge The Independent fører sparkingen av duoen til at Rodgers sin posisjon i klubben er styrket. De to skal ifølge journalist Ian Herbert ha vært skeptisk til deler av akademiets fremtid under manageren, etter avgjørelser som å erstatte U18-trener Steve Cooper med Neil Critchley det siste halve året. I går skal de ha blitt kalt inn på Ian Ayre sitt kontor, og fått beskjed om at de var ferdige i klubben.