Kontraktsforlengelse for Gerrard

Liverpool bekrefter i ettermiddag at Steven Gerrard har tegnet ny kontrakt, noe som binder ham til klubben resten av karrieren.

– Jeg tror alle vet hva dette betyr for meg, sier Gerrard til Liverpoolfc.com.

Siden han slo igjennom på førstelaget til Liverpool i 1998, har kapteinen vært på banen i 630 kamper for Anfield-klubben, og han har scoret 159 mål.

– Jeg var vært her lenge, så det er en stor dag for meg å kunne forlenge, og jeg er veldig glad på min og familien min sine vegne. Dette er strålende nyheter.

– Det lar meg vite at klubben setter pris på meg og ønsker å fortsatt ha meg her.

– Jeg er glad for at det er gjort, og det skjedde på riktig tidspunkt – før sesongen starter, så nå kan jeg bare fokusere på å spille så godt jeg kan.

Også klubbens administrerende direktør, Ian Ayre, er henrykt over å vite at Gerrard forlenger med den eneste klubben han har spilt for i løpet av karrieren.

– Det er fantastisk for alle sammen – klubben, Steven og supporterne, sier Ayre.

– Han er, og har alltid vært, en stor del av Liverpool Football Club. Den dag i dag er det særlig unikt å finne en lokal spiller som har gitt hele karrieren sin til én klubb.

 – Vi er glade for å kunne lage kontraktsforlengelse til hans eksisterende betingelser, og det binder ham til klubben for resten av karrieren.

– Vi har sagt at vi vil gjøre dette igjen om rundt to år, så vi kan se hvor fornøyd Steven er da.