Krysser fingrene for Sturridge

Steven Gerrard er skuffet over at Daniel Sturridge ikke er i stand til å spille for England i kveldens kamp mot Moldova. Nå krysser han fingrene for at lagkameraten skal rekke Ukraina-kampen.

Gerrard blir eneste Liverpool-spiller i startoppstillingen når England er vertskap for Moldova i kveldens VM-kvalifiseringskamp på Wembley.

- Det er synd for Daniel at han ikke kan spille. Scenen var hans nå, og han kunne ha gjort seg bemerket i denne kampen, siteres Gerrard av Liverpoolfc.com.

- Jeg krysser fingrene for at han slutter seg til landslagstroppen igjen lørdag kveld, med nyheter om at skaden er blitt bedre slik at han er tilgjengelig til tirsdagens kamp. Han vil utvilsomt gjøre troppen vår sterkere, fortsetter kapteinen.

England slo Moldova 5-0 da lagene møttes for ett år siden, og tre nye poeng må bokføres av engelskmennene i kampen for å kvalifisere seg til VM i Brasil.

- Sist vi møtte dem var alt avgjort til pause. Forhåpentligvis kan vi gjenta dette i kveld. Vi må forsøke å få en god start, og kjøre over dem. Det er vi som har presset på oss for å prestere, og det må vi akseptere. Vi tror vi skal klare brasene.

- Tirsdagens kamp vil bli en vanskeligere oppgave på mange vis, men vi må slå Moldova først, være profesjonelle og spille en god kamp. Viser vi den samme mentaliteten som vi gjorde mot dem på bortebane, er jeg sikker på at vi kan vinne. Dette er en viktig uke, og vi må sanke så mange poeng som mulig, avslutter Gerrard.