Landslagsmål for Suso

Suso havnet i målprotokollen da Spania U20 vant i kveld.

19-åringen kom inn fra benken og utliknet til 1–1 i en privatlandskamp mot Usbekistan. Scoringen kom ti minutter etter pause, og Spania gikk kort tid senere opp i en 2–1-ledelse ved Rubén García. Usbekistan ga imidlertid ikke opp og satte raskt inn 2–2. På overtid kom seiersmålet til Spania, da Paco Alcácer scoret på straffespark.

Kampen var en del av en trenasjonersturnering, som er en oppvarming til U20-VM i Tyrkia. Neste og siste kamp før mesterskapet spilles mot Chile om to dager.

U20-VM sparkes i gang neste uke, og Spania møter USA 21. juni, Ghana 24. juni og Frankrike 27. juni i gruppespillet. Alle kampene spilles i Istanbul.

Åttedelsfinalene starter 2. juli, mens kvartfinalene venter tre og fire dager senere. Semifinalene spilles 10. juli, og finalen har avspark lørdag 13. juli.