Leicester U21 - Liverpool U21 1-1

Poengdeling for Alex Inglethorpes mannskap etter en jevnspilt kamp på King Power Stadion. Joao Carlos Teixiera utlignet i det 55. minutt med et flott frisparkmål. 90 minutter for Martin Kelly.

Liverpool U21 gjester King Power Stadium for møtet med Leicester U21 i U21 Premier League. Martin Kelly får igjen verdifull kamptrening på midtstopperplass etter sin kneskade. Stephen Sama returnerer etter karantene og skal spille høyreback. Joao Carlos Teixeira er  i startoppstillingen, og vil da etter all sannsynlighet ikke bli utlånt i dette overgangsvinduet. Jon Flanagan er fortsatt suspendert. Yalani Baio er tilbake fra skade, og har fått plass på benken.

Liverpool U21 (4-2-3-1): 1 Ward; 2 Sama, 4 Jones, 5 Kelly [kaptein], 3 McLaughlin; 8 Lussey, 6 Rossiter; 7 Peterson (14 Brannagan 75), 10 Dunn, 11 Teixeira; 9 Morgan.

Benk: 12 Maguire, 13 Mersin, 15 Baio

Leicester U21: 1 Logan, 2 Watson, 3 Elder, 4 McCourt, 5 Sesay, 6 Bakayogo, 7 Knockaert (14 Paratore 83), 8 Cain, 9 Hopper, 10 Panayiotou, 11 Smiljanic (15 Dodoo 46).

Benk: 12 Ngoma, 13 Smith, 16 Daniels.

3.min: Lussey spiller inn i bakrommet, men Leicester får ryddet unna.

6.min: Teixeira spiller frem McLaughlin som utnytter rom og drar seg inn i feltet, men blir taklet.

8.min: Teixeira blir liggende nede etter å ha fått en kraftig smell i ryggen. Spilleren var lenge ryggskadet da han kom til klubben.

11.min: McLaughlin blir lagt ned ved dødlinjen på vei forbi Leicester-spilleren. Teixeira slår frisparket, men rett i klypene på keeper Logan.

12.min: Leicester kontrer. Cain slår inn fra Liverpools venstre. Smiljanic når ikke ballen umarkert på bortre stolpe.

13.min: Cain avslutter, men de røde får headet unna.

17.min: Smiljanic spiller på tvers til Knockaert som avslutter fra cirka 20 meter. Ballen skrus utenfor bortre stolpe. Kampens beste mulighet hittil.

18.min: Cain slår inn, men Lloyd Jones er i god posisjon og takler foran Leicester-spissen. Glimrende inngripen.

21.min: McLaughlin på nytt inn i straffefeltet, og blir taklet til enda en corner. Resultatløs corner fra Dunn.

22.min: Sesay rydder opp i det Teixeira er på vei inn i feltet.

26.min: Innlegg fra hjemmelaget, men Hopper header ballen vekk fra mål.

31.min: Gjennomspill. Ward må utenfor straffefeltet for å heade unna.

34.min: For hardt gjennomspill fra Teixeira i retning Morgan.

37.min: Peterson plukker opp en andreball og drar seg inn i feltet før han avslutter. Keeper Logan redder med en benparade.

39.min: Hopper takles av Lussey. Dommer gir fordel. Panayiotou avanserer før han avslutter utenfor fra distanse.

40.min: Cain skyter fra distanse, men høyt over mål.

43.min: Panayiotou vil ha frispark da han takles utenfor 16-meteren, men dommer vinker spillet videre.

44.min: Sesay avverger et farlig angrep fra Liverpool.

45.min: Knockaert skyter frispark rett i muren. McLaughlin blir liggende nede av det harde skuddet.

47.min: Sama slår inn mot Rossiter. Leicester må gi corner. Peterson rager høyest, men rett på Logan.

Pause: Sjansefattig omgang på King Power Stadium. Liverpool nærmest scoring da keeper Logan reddet Kristoffer Petersons skudd med foten. Leicester har hatt et spillemessig overtok, men Liverpool har stått bra i mot. Gjestene har vært for statiske offensivt.

46.min: Dodoo for Smiljanic.

46.min: Posisjonsendring etter pause. Kelly spiller høyreback. Sama inn som stopper.

48.min: Dunn plukker opp ballen og skyter fra distanse. Ballen fyker i stolpen.

49.min: Teixeira får en smell i foten i en duell med motspiller. Må ha behandling utenfor banen.

51.min 1-0 HOPPER: Innkast i det Teixeira er på vei inn på banen igjen. Panayiotou slår inn og Hopper kan heade umarkert i mål.

53.min: Cains avslutning blokkeres av Sama.

54.min: Fin dribling av McLaughlin. Nordiren blir lagt ned like utenfor 16-meteren.

55.min 1-1 TEIXEIRA: Teixeira skyter frisparket i mål fra hjørnet av 16-meteren. Praktfull scoring. Keeper Logan forventet et innlegg.

56.min: Kelly vinner ballen og avanserer fremover. Innlegget i klypene til Logan.

57.min: Leicester kommer til et par innlegg. Sama og Jones får klarert.

59.min: Flott langpasning fra Sama. Peterson skaffer corner. Resultatløst hjørnespark.

64.min: Dodoo takler ureglementert. Peterson får frispark. Denne gang sender Teixiera ballen himmelhøyt over mål.

66.min: Teixeira skyter godt fra distanse. Keeper Logan må slå til corner.

67.min: 2046 tilskuere på King Power Stadium.

69.min: Ward plukker innlegg i duell med Dodoo.

70.min: Ward må kaste seg og ta seg av et gjennomspill.

72.min: Teixeira med fint gjennomspill til Dunn. Dunn skyter på 1.touch, men Logan kommer ut og avverger.

75.min: Unge Brannagan inn for Peterson.

77.min: Morgan drar seg inn i feltet og avslutter. Skuddet går rett på Logan, men keeper må likevel gi retur.

78.min: Ballen sklir av foten da Rossiter skyter fra langt hold. Ballen havner langt til side for mål.

80.min: Godt gjennomspill av Morgan. Dunn avblåses korrekt for offside.

82.min: Dunn i offside igjen.

83.min: Paratore for Knockaert.

84.min: For langt gjennomspill fra Brannagan.

86.min: Bakayogo mister fotfeste og Dunn får nesten tak i ballen.

86.min: Dodoo avanserer med ballen. Sama rygger. Dodoo avslutter i stolperota.

90.min: Kelly får headet vekk ballen på en corner.

90.min: Morgan lander forkjært når han er oppe på corneren og må ha behandling

93.min: Lussey med god inngripen defensivt.

Slutt

Sluttrapport: Poengdeling i en jevnspilt kamp. Etter en sjansefattig 1.omgang ble det langt mer åpent etter pause.  Leicester tok ledelsen da Tom Hopper fikk stå umarkert på et innlegg, men Joao Carlos Teixeira brakte balanse i regnskapet kun få minutter senere med et praktfullt frisparkmål. Begge lag hadde muligheter til å ta alle poengene, blant annet hver sin avslutning i treverket. Joao Carlos Teixeira var fremtredende i sin første kamp for U21 denne sesongen. Martin Kelly fikk 90 minutter - 1.omgang som midtstopper og 2.omgang på høyreback.