LFC TV på TV 2 Sumo

TV 2 Sumo har sikret seg eksklusive rettigheter til LFC TV i Norge. Den 3-årige avtalen starter 30. august og blir inkludert i TV 2s eksisterende sportstilbud på TV 2 Sumo.

- Etter at vi tidligere i år fikk en avtale som gjør at vi tilbyr Manchester United TV på Sumo, er det ekstra hyggelig at vi nå kan utvide dette tilbudet til også å omfatte Liverpool TV. Dermed har vi sikret de to største supporterklubbene i Norge dette eksklusive tilbudet vi er stolt av å kunne vise fram, sier Bjørn Taalesen, Sportsredaktør i TV 2.

Videre i pressemeldingen fra TV2:

"LFC TV inneholder repriser og høydepunkter fra Liverpool sine kamper samt alle direktesendte hjemmekampene til reserve- og akademi lag. I tillegg vil kanalen inkludere eksklusivt «behind-the-scenes» innhold fra Anfield, Melwood og Akademiet, intervju med manager, spillere og andre klubbrepresentanter, pressekonferanser, dokumentarer, nyheter, build-up til kamper, analyser av Liverpool legender og talk shows."

"Vi har over flere år jobbet i kulissene for å få LFC TV til Norge og det er derfor svært gledelig at alt nå er på plass, slik at våre medlemmer kan følge Liverpool FC på TV 2 Sumo. Det eksklusive innholdet vil garantert falle i smak hos alle som har et hjerte i klubben. TV 2 har fra før samlet alt av engelsk fotball og dette tilbudet komplementerer innholdet TV 2 Sumo kan tilby. Dette er kort og godt en gledens dag, avslutter daglig leder i den norske supporterklubben, Tore Hansen."

"LFC TV vil være tilgjengelig gjennom abonnementspakkene Sumo Sport og Sumo Gull, og kan kjøpes direkte på tv2sumo.no."