Liverpool U18 - Aspire Qatar U18 1-3

Liverpool U18 endte på 8. plass i Al Kass International Cup etter å ha tapt 1-3 mot Aspire Qatar. Louis Robles sendte Liverpool i ledelsen i det 12. minutt.

Liverpool U18: Crump: Brewitt, Jones [kaptein], Heaton, Wilson; Brannagan, Marsh, O'Hanlon (Trickett-Smith 77); Kent, Robles, Maguire.

Steve Cooper har gjort seks endringer på laget fra tapet mot Real Madrid, og gitt tillit til spillere som har ingen eller lite spilletid tidligere i turneringen.

Liverpool tok ledelsen ved Louis Robles i det 12. minutt. Etter en kort corner la Harry Wilson inn ballen i feltet og Robles headet i mål.

Fahad Ali Al Abulraham utlignet for Aspire Qatar syv minutter senere på en kontring. Joe Maguire klarerte i William Marsh og Al Aspire-spissen kunne score sikkert alene med keeper Ryan Crump.

Ryan Kent ble lagt ned innenfor 16-meteren i det 34. minutt, men dommeren unnlot å dømme straffespark. Kun fire minutter senere ble Al Aspire idømt straffe. Ryan Crump var for sen og la ned Akram Hassan Afif. Sistnevnte scoret selv sikkert fra ellevemetersmerket.

Aspire Qatar økte til 3-1 i det 43.minutt. Niall Heaton nådde ikke ballen i en takling og Fahad Ali Al Adulrahman kom alene med Crump. Spissen plasserte ballen sikkert i mål til høyre for keeper.

Aspire Qatar kunne ha punktert kampen i det 49. minutt. Ryan Crump er upresis med en pasning til Lloyd Jones. Fahad Ali Al Abulraham snapper ballen og avslutter godt, og Ryan Crump må gi retur.

I det 51.minutt spiller Alex O’Hanlon Louis Robles nydelig igjennom. Spissens avslutningen går imidlertid rett på en utrusende keeper.

Fire minutter senere spiller Liverpool  omstendelig på midtbanen, og mister ballen. Aspire Qatar bygger opp fint. Angrepet avsluttes med at Salah Alawi Al Yahri skyter i tverrligger via en Liverpool-spiller.

I det 70. minutt avanserer Ryan Kent og skyter rett på keeper fra distanse.

Jassim Ahmad Al-Jalabi kommer igjennom åtte minutter før slutt, men Niall Heaton får taklet i siste liten.

To minutter på overtid avslutter Tom Brewitt på volley etter en corner, men forsvarsspilleren får ikke skikkelig treff fra kort hold. Keeper avverger til corner.