Liverpool U18 - West Bromwich U18 1-1

Liverpool U18 spilte 1-1 mot West Bromwich U18 på det engelske fotballforbundets treningsanlegg i Burton-Upon-Trent. Kristoffer Peterson utlignet for de røde. Jordan Lussey bommet på straffe.

Juniorlagene til Liverpool og West Bromwich spilte 1-1 i U18 Premier League på det engelske fotballforbundets anlegg St. George's Park i Burton-Upon-Trent. Liverpool spilte til tider god fotball, men Steve Coopers mannskap måtte reise hjem med kun ett poeng. West Bromwich tok ledelsen mot spillets gang, og ledet 1-0 til pause. Kristoffer Peterson utlignet i 2.omgang. Jordan Lussey misbrukte dessuten et straffespark, mens Jerome Sinclair og Daniel Trickett-Smith hadde gode sjanser.

- Jeg er meget fornøyd med forestillingen. Vi spilte med riktig intensjon og stil. Hvis vi spiller slik fremover, vil det gå bra, sier Steve Cooper til Liverpoolfc.com.

- Vi skapte mange sjanser, misbrukte straffespark og trengte bare å være mer kliniske til tider. Totalt sett har jeg ingenting å klage på fordi vi spilte utmerket. Det var flott for spillerne å spille på St. Georges' Park. Fasilitetene er toppklasse. Vi likte opplevelsen.

Lagene skulle ha møtt hverandre på The Academy i Kirkby på lørdag, men på grunn av snødekket bane ble kampen utsatt. Etter at FA Youth Cup-oppgjøret mot Histon også ble et offer for vinterværet, ble ligakampen omberammet til i dag på National Football Centre.

Liverpool U18: Ryan Fulton, Connor Randall, Joe Maguire, Lloyd Jones, Daniel Cleary, Jordan Lussey, Jack Dunn, Jordan Rossiter, Jerome Sinclair, Daniel Trickett-Smith, Kristoffer Peterson (Sam Gainford 80). Ubenyttede reserver: Yusuf Mersin, Niall Heaton, Yalany Baio, Cameron Brannagan.