Liverpool U18 - West Ham U 18 1-0

Liverpool U18 vant i dag 1-0 over West Ham i en seriekamp på akademiet i Kirkby. Daniel Trickett-Smith scoret kampens eneste mål etter 14 minutters spill.

Liverpools lag: Crump, Randall (Heaton 75), Hart (Burke 19), Cleary, Brewitt, Rossiter, Peterson (Wilson 46), Brannagan, Tricket-Smith, Ojo, O'Hanlon.
Ubenyttede reserver: Firth, Gainford.

Steve Cooper har gjort hele åtte endringer på laget i forhold til mannskapet som slo Hull 3-0 i kvartfinalen i FA Youth Cup tidligere denne uken.

1.omgang:

1.min: West Ham tar avspark i Kirkby.

2.min: West Hams høyreback kommer inn i feltet på et innlegg fra venstre, og skyter lavt mot mål. Crump er nede og holder skuddet.

3.min: West Ham må gi corner etter at O'Hanlon legger inn fra venstre. Trickett-Smiths corner ender i innkast på motsatt side.

13.min: Crump fanger et innlegg fra høyre. West Ham har presset Liverpool høyt i banen det første kvarteret, og de røde har slitt med å spille seg ut av eget forsvar.

14.min: 1-0 TRICKETT-SMITH. Liverpool tar ledelsen ut av det blå. Ojo slår ballen ut til O'Hanlon. Sistnevnte legger et nydelig innlegg som Trickett-Smith setter kontant i mål fra kloss hold på bakre stolpe.

15.min: Sam Hart må behandles for en nakkeskade, før han går av banen for egen maskin.

19.min: Nathan Burke kommer inn for skadede Sam Hart.

20.min: West Ham må gi corner under press fra Ojo. Gjestene klarerer Trickett-Smiths hjørnespark.

24.min: Crump gjør en god redning på et West Ham-frispark, og bokser ballen ut til siden.

27.min: Gjennomspill til Trickett-Smith på løp, men West Ham-forsvaret får ryddet opp i siste liten.

29.min: Crump gjør en bra redning på et langskudd som spretter i bakken rett foran ham.

30.min: Crump er igjen våken og gjør en god redning.

31.min: Igjen strålende vingspill av O'Hanlon som legger inn lavt og hardt foran mål, men West Ham-forsvaret får klarert før ballen når en innstormende Trickett-Smith.

32.min: Liverpool kontrer, og Ojo slår en nydelig pasning ut til Peterson. Men svenskens førstetouch er dårlig, og West Ham får ryddet unna.

33.min: Peterson med en heading på corner som blir reddet så og si på målstreken.

35.min: West Ham med et godt angrep, men innlegget fra venstre blir slått bak mål.

37.min: Peterson skaffer Liverpool en corner. Et innøvd cornertrekk som Brannagan slår over dødlinja.

39.min: Peterson kommer fri og skulle hatt straffespark. Men spissen står på beina selv om han blir tatt, og ballen triller inn til keeper. Dommer blåser dermed ikke for forseelsen.

40.min: Crump med en ny god redning på et lavt langskudd.

43.min: Peterson utfordrer sidebacken og vinner nok en corner. Nok en gang får West Ham ryddet unna hjørnesparket.

45.mIn: West Ham får en corner på overtid, som blir satt utenfor fra god posisjon på bakre stolpe.

West Ham gikk ut med en tydelig plan om å presse og stresse Liverpool høyt i banen, og lykkes meget godt med dette det første kvarteret av kampen. Men så scoret Liverpool nærmest ut av det blå, etter et meget flott angrep, og derfra og inn har de røde vært det førende laget og kunne ha hatt en større ledelse ved pause. Kristoffer Peterson ble snytt for et straffespark fem minutter før pause. Dommeren blåste ikke, antagelig fordi svensken klarte å stå på beina, selv om han ble sparket bakfra og kom i ubalanse når han kom alene mot keeper.

46.min: Liverpool har gjort et bytte i pausen. Wilson kommer inn for Peterson. Et planlagt bytte, siden Peterson skal spille for U21 på mandag.

46.min: Innbytter Wilson er nær ved å øke til 2-0 etter et innlegg fra venstre, men skuddet fra kloss hold blir reddet på streken.

47.min: Liverpool med corner fra høyre. West Ham klarerer til innkast.

48.min: Liverpool presser på og skaper et par halvsjanser.

53.min: Liverpools forsvarere blokkerer et skuddforsøk.

54.min: Rossiter med et håpløst langskudd som går høyt over.

56.min: Innbytter Wilson blir spilt fri av kaptein Rossiter, men blir litt for ubestemt og skyter rett på keeper alene med målvakten.

61.min: West Ham bytter. Gogo inn for Boakye-Yiadom.

65.min: Nytt West Ham-bytte. Harney inn for Burke.

67.min: Brannagan med et langskudd. Ballen skrur et godt stykke utenfor høyre kryss.

68.min: Ojo blir tatt i det han skal legge inn fra høyre. Frispark til Liverpool like utenfor 16-meteren, nede ved dødlinja.

69.min: Liverpool roper på straffespark for holding inne i feltet når Trickett-Smiths frispark går over alle og ut over dødlinja.

72.min. Gjestene med et godt angrep, men Crump tar hånd om det harde skuddet som går rett på keeperen.

74.min: Trickett-Smith med et tamt skudd som West Hams keeper fanger lett.

75.min: Liverpool-bytte. Heaton inn for Randall.

77.min: Wilson forsøker et skudd, men ballen blir blokkert av en West Ham-forsvarer og triller inn til keeper.

85.min: Ojo skaffer Liverpool en corner, etter et kort frispark ute ved sidelinja.

86.min: Rossiter header mot mål etter corneren, og forsøket blir reddet nærmest på streken. Men samtidig blir det blåst frispark mot Liverpool.

89.min: West Ham gjør sitt siste bytte. Amoo inn for Miles.

Liverpool kontrollerte hendelsene fra begynnelse til slutt i en sjansefattig andreomgang. Gjestene fra London hadde svært lite å by på fremover på banen, og Liverpool spilte ball og hadde full defensiv kontroll. Dermed ble Daniel Trickett-Smiths scoring tidlig i første omgang kampens eneste. En fullt fortjent seier for Liverpool. Av Liverpools spillere gir vi et pluss i margen til kaptein Rossiter og Ojo på midtbanen, O'Hanlon på vingen og keeper Crump.