Liverpool U21 - Bolton U21 2-3

Bolton slo Liverpool på akademiet. Alex Inglethorpe stilte med spillere som Aly Cissokho, Tiago Ilori og Martin Kelly i startelleveren. Vi fulgte kampen her på liverpool.no.

Kampen i Kirkby har avspark kl 15.00, og vi kommer til å oppdatere denne saken med de viktigste hendelsene. De røde har scoret 28 mål på ni kamper, så en forventer mål også i dag.

Det er lagets siste kamp i dette kalenderåret.

Liverpool stiller med følgende lag:

Ward, Cissokoh, Ilori, Jones, Kelly (Smith 45), Brannagan, Rossiter, Lussey, Ibe, Yesil (Ngoo 66), Teixeira (Sama 69).

På benken sitter Crump, Smith, Sama, Ngoo og Dunn.

Laget til Bolton: Sutherland, White, Bolger, Holding, Threlkeld, Vela, Davies, Gregus, Clough, Youngs, Wilkinson.

Benk: Kelly, Lester, Woodland, Torres, Hinchcliffe.

1. omgang:

1. min: Kampen er i gang.

5. min: Lloyd Jones ligger nede med skade og Sama står klar dersom kapteinen ikke kan fortsette.

7. min: Bra forsøk fra Youngs, men Ward får slått til corner.

15. min: Cissokho prøver seg med et skudd etter en corner, men Sutherland redder uten problem.

15. min: Straffe til Bolton. Teixeira og Lussey feller Gregus, og gjestene får straffe.

16. min: 1-0 Bolton. Gregus tar straffen selv. Sender Ward feil vei og setter ballen til høyre.

17. min: En av tilskuerne i dag er Oussama Assaidi. Populariteten hans på Merseyside har nok aldri vært høyere etter det han fikk til på slutten mot Chelsea.

20. min: Yesil sparker ned White og får gult kort.

23. min: 2-0 Bolton. Gregus setter fart og får slått et godt innlegg som Clough hælsparker videre til Wilkinson. Han skyter i stolpen, men Clough er på plass på returen og setter inn 2-0 til gjestene.

25. min: Bolton gjør et bytte. Wilkinson halter av og Lester kommer inn.

26. min: Teixeira skyter fra langt hold, men Sutherland har kontroll.

28. min: Brannagan treffer utsida av stolpen etter bra forarbeid fra Teixeira. Liverpools beste sjanse til nå.

37. min: 1-2 Liverpool. Rossiter reduserer for Liverpool. Cissokho slår et innlegg, og 16-åringen header ballen i mål fra langt hold. En fin scoring.

42. min: Jordan Ibe går ned og får straffe. Riktig avgjørelse av dommeren.

42. min: 2-2 Liverpool. Jordan Ibe får ta den selv, og setter ballen helt nede til høyre. En fin scoring av vingen, som fylte 18 år i går.

44. min: Ibe med et strålende initiativ og innlegg, men Rossiter når ikke frem. Der var Liverpool nære.

2. omgang:

45. min: Brad Smith kommer inn for Martin Kelly. Smith startet ikke fordi han ikke har trent hele uka, mens Martin Kelly fortsatt er på vei tilbake etter sin langtidsskade, og ikke i stand til å spille 90 minutter.

59. min: Tom Youngs kommer seg forbi Tiago Ilori og inn i boksen. Ward kommer ut og tvinger Youngs til å avslutte tidlig. Avslutningen går i utsiden av stolpen og ut. Brukbar sjanse for gjestene.

66. min: Ngoo kommer inn for Yesil.

69. min: Sama kommer inn for Teixeira.

77. min: Kelly kommer inn for Vela.

81. min: Ibe gjør en god jobb på venstrekanten og får slått inn, men de røde får ikke avsluttet skikkelig.

85. min: 3-2 Bolton. Like etter at Ward har gjort en god redning får gjestene corner. Threlkeld slår Ngoo i lufta og Ward er sjanseløs. Bolton tar ledelsen med 5 minutter igjen.

89. min: Sama får en kjempesjanse på bakre stolpe etter en corner. Han får stå helt umarkert, men headingen går via tverrleggeren og over.

90. min: Det er lagt til to minutter.