Liverpool U21 - Manchester Utd U21 0-1

Manchester United scoret seiersmålet tre minutter på overtid. Stephen Sama ble utvist i det 51.minutt. Shelvey, Suso og Wisdom var på banen hele kampen, mens Sterling ble byttet ut på tampen.

Liverpool U21 (4-3-3): 1. Danny Ward; 2. Andre Wisdom, 4. Stephen Sama, 5. Conor Coady [kaptein], 3. Craig Roddan; 8. Joao Carlos Teixiera, 10. Jonjo Shelvey, 6. Krisztian Adorjan; 7. Suso, 9. Adam Morgan, 11. Raheem Sterling (14. Jack Dunn 90).

Ubenyttede reserver: 12. Nacho, 13. Yusuf Mersin, 15. Jordan Lussey, 16. Lloyd Jones.

Manchester United U21: 1. Ben Amos; 2. Frederic Veseli, 3. Alexander Büttner, 4. Michele Fornasier, 5. Tom Thorpe, 6. Larnell Cole, 7. Tom Lawrence (12. Charni Ekangamene 50), 8. Adnan Januzaj (14. Tyler Blackett 75), 9. Jeff Schlupp, 10. Nick Powell, 11. Jesse Lingard.

Ubenyttede reserver:  13. Pierluigi Gollini, 15. Sean McGinty, 16. Reece James.

Liverpool U21 er forsterket med Jonjo Shelvey, Andre Wisdom, Raheem Sterling og Suso til møtet med Manchester United U21 på Langtree Park i St. Helens. Craig Roddan skal spille venstreback i mangel på andre alternativer. Marc Pelosi og Brad Smith er begge langtidsskadet, mens Jack Robinson er utlånt. Conor Coady danner stopperpar med Stephen Sama. Liverpool har vunnet tre av sine første fire kamper i elitegruppen i U21 Premier League.

Manchester United har startet elitegruppen med seier mot Southampton, uavgjort mot Arsenal og tap for Tottenham. Alexander Büttner og Nick Powell litt førstelagserfaring fra tidligere denne sesongen. Jeff Schlupp er på prøve fra Leicester.

1. min: Manchester United tar avspark.

2.min: Jeff Schlupp får et gjennomspill av Nick Powell. Prøvespilleren er igjennom alene med keeper Danny Ward. Avslutningen går like utenfor nærmeste stolpe.

6.min: Misforståelse mellom Suso og Adorjan. Lawrence vinner ballen og spissen gjennom Schlupp. Spissen kommer igjen alene med Ward. Liverpool-keeperen redder mesterlig med foten.

8.min: Suso slår inn. Morgan er nær ved å sette hodet på innlegget.

10.min: Kjapt innkast. Wisdom avanserer med ballen og legger inn. Sterling spiller videre. Morgan skyter fra spiss vinkel. Først står Amos i veien og deretter stolpen.

11.min: Ballen havner i returrommet. Shelvey fyrer løs, men håpløst til side for mål.

12.min: Nick Powell får gult kort for å stoppe et angrep.

16.min: Dypt frisparkinnlegg fra Januzaj. Danny Ward må bokse.

19.min: Sama river ned Schlupp som er på vei forbi, og får gult kort. Frisparket får Liverpool klarert.

22.min: Sterling ligger nede og vrir seg i smerte etter en takling. Spilleren ser ut til å ha fått en smell i kneet.

28.min: Shelvey takler rent, men Büttner en smell i ankelen.

33.min: Teixiera spiller gjennom Sterling, men kantspilleren kommer litt for skrått til å få avsluttet skikkelig.

34.min: Manchester United kontrer. Lingard avanserer forbi flere Liverpool-spillere. Ballen spilles ut til Schlupp som avslutter. Ward redder mesterlig til corner.

37.min: Suso drar seg innover, men skyter løst rett på Amos.

42.min: Suso finner nesten Morgan, men ballen spretter via en United-spiller og opp i ansiktet til spissen.

45.min: Wisdom får gult kort.

45+1.min: Shelvey spiller ut til Morgan som legger hardt inn i retning Sterling, men ballen havner i fanget til Amos.

45+2.min: Adorjan får gult kort for en sen takling på Büttner.

Pauserapport: Målløst til pause på Langtree Park i St. Helens. Forholdsvis jevnspilt. Kampen begynte bra, men dabbet av etter hvert. Manchester United har hatt et par sjanser mer enn Liverpool og var nærmest ved prøvespiller Schlupp, men Danny Ward reddet mesterlig ved to anledninger. Adam Morgan har hatt to bra muligheter for Liverpool. En av avslutningene havnet i stolpen. Joao Carlos Teixiera har vært god sentralt på midtbanen for Liverpool.

46.min: Liverpool sparker i gang 2.omgang. Ingen bytter i pausen.

49.min: Shelvey spiller ut til Wisdom. Høyrebacken avanserer og slår inn i retning Morgan, men Thorpe header til corner.

50.min: Charni Ekangamene for Lawrence.

51.min: Sterling får frispark i mot. Frisparksinnlegget er godt, men Coady får headet ut til corner.

51.min: Sama går tøft inn i en takling og får sitt andre gule kort. Liverpool blir redusert til 10 spillere.

52.min: Wisdom går inn som midtstopper, mens Shelvey spiller høyreback.

53.min: Januzaj kommer inn i feltet og avslutter fra skrått hold. Ward redder avslutningen. Ny corner.

55.min: Lingard avanserer og avslutter. Via en Liverpool-spiller og til corner.

60.min: Shelvey klarer ikke å forhindre Büttner fra å legge inn. Ballen går over Roddan og havner hos Cole, men fra kloss hold skyter han utenfor.

62.min: Schlupp avanserer og skyter i nettveggen.

66.min: Joao Carlos Teixeira får gult kort for å ha holdt igjen Januzaj.

68.min: Langt fremspill. Wisdom skal ta ned ballen på brystet, men ballen slipper igjennom til Schlupp. Avslutningen reddes av Ward.

69.min: På corneren rager Thorpe høyest. Shelvey klarerer på streken.

69.min: Roddan spiller høyreback, mens Shelvey har gått over på venstre.

72.min: Veseli får gult kort for å skubbe Sterling over ende.

74.min: Ekangamene får gult kort.

75.min: Flott fremspill fra Teixeira til Morgan, men spissen vender opp istedenfor å avslutte direkte på mål. Man Utd klarer da å få nok spillere bak ballen til å sette inn en takling.

75.min: Blackett for Januzaj.

78.min: Godt Liverpool-angrep. Suso avslutter utenfor.

80.min: Büttner avslutter i ryggen til en Liverpools-spiller og ballen går like over mål.

83.min: Etter en corner skyter Teixiera godt fra langt hold, men keeper Amos redder.

90.min: Dunn for Sterling.

90+1.min: Shelvey med håpløs avslutning utenfor.

90+3.min 0-1 FORNASIER: Etter et innlegg fyrer Lingard løs, men igjen varter Ward opp med en god redning. Fornasier får imidlertid satt inn returen. Shelvey når ikke opp til ballen på streken.

Sluttrapport: Manchester United avgjorde med omtrent kampens siste spark på ballen. Liverpool må spille nesten hele 2.omgang med ti spillere etter at Stephen Sama ble utvist for sitt andre gule kort. Liverpool slet litt med å omstille seg og Manchester United fikk det spillemessige overtaket. Alex Inglethorpes mannskap kom imidlertid bedre med utover i omgangen og kjempet hardt. De røde kunne ha avgjort på en god avslutning fra Joao Carlos Teixeira, men på overtid dukket Michael Fornasier opp og satte inn vinnermålet på overtid. Adam Morgan hadde Liverpools beste mulighet med en avslutning i stolpen i 1.omgang. Danny Ward sto for flere gode redninger i Liverpools bur. Jonjo Shelvey og Joao Carlos Teixeira spilte en god kam - Shelvey etter hvert i en uvant backrolle, mens Teixeira var en kreativ kraft på midtbanen.