Liverpool U21 slo Villa

Liverpoolreservene slo Aston Villa 2-0 i kveld. Samed Yesil og Michael Ngoo scoret målene. Vi fulgte kampen.

Alex Inglethorpe sine gutter spiller sin første ligakamp på en måned. I midtuka slo de PSV Eindhoven 3-1 i en treningskamp.

Ward, Randall, Smith, Sama, Jones, Rossiter, Ngoo, Lussey, Yesil (Dunn 70), Brannagan, Texeira.

Benk: Mersin, Baio, Maguire.

Gule kort: Lussey (31).

Connor Randall får sin debut for U21-laget i Ryan McLaughlin sitt skadefravær.

Dersom du har tilgang til LFCTV Online kan du se kampen direkte. Kampen har avspark kl. 20.00. Vi kommer til å oppdatere denne saken med de viktigste hendelsene fra Langtree Park.

1. min: Kampen er i gang.

3. min: Yesil kommer seg ned på høyrekanten og slår et nydelig innlegg. Inne i feltet venter Michael Ngoo, men headingen til den store angriperen er svak.

4. min: Villa er farlig frempå, men Ward får reddet til corner.

15. min: Teixeira gjør en god jobb og sender ballen til Smith. Ngoo når nesten frem på innlegget.

25. min: 1-0! Teixeira gjør alt forarbeidet, drar seg forbi en mann og finner Yesil inne i boksen. Angriperen gjør ingen feil og setter ballen i mål.

31. min: Lussey pådrar seg gult kort.

35. min: Kjempemål av Liverpool! Teixeira finner Smith, som lurer høyrebacken med en Cruyff-finte. Han kommer seg til dødlinja og slår et glimrende innlegg som Michael Ngoo header i mål via stolpen. En flott scoring.

Pause:
Liverpool var det klart beste laget i St. Helens, men Aston Villa var også farlig frempå. Spesielt Teixeira har vært god, og sentral i det meste de røde har produsert fremover.

45. min: Den andre omgangen er i gang.

63. min: Teixeira med en god avslutning, men Villa-målvakten får slått til corner.

78. min: Villa er farlig frempå, men Ward har god kontroll på avslutningsforsøket.

89. min: Smith med nok et fantastisk innlegg, og Rossiter burde defintivt ha scoret. Headingen hans går til side for mål.

Slutt: Liverpool var det beste laget, og fortjente seieren. Begge scoringene kom i den første omgangen, som var langt mer underholdende denn den andre. Spesielt Teixeira og Brad Smith spilte en god kamp.