Liverpool U21 - Tottenham U21 5-0

Liverpool utklasset Tottenham i U21-kampen i St. Helens. Morgan (str.), Brannagan, McLaughlin, Smith og Teixeira scoret for Liverpool. Cissokho, Smith og Yesil tilbake.

Liverpool U21: 1 Ward; 2 Flanagan [kaptein] 3 Cissokho, 4 Wisdom, 5 Rafa Paez, 6 Rossiter, 7 Smith (14 Yesil 65), 8 Roddan, 9 Morgan, 10 Brannagan (12 Teixeira 70), 11 McLaughlin (16 Peterson 80).

Ubenyttede reserver: 13 Mersin, 15 Sokolik.

Tottenham U21: Miles, Fredericks (Onomah 71), Ward, Veljkovic, Ball, Stewart, McEvoy, Bentaleb, Lancaster (Oduwa 46),  Lameiras, D McQueen (Ogilvie 71).

Ubenyttet reserve: Vigouroux

Liverpool U21 møter Tottenham U21 på Langtree Park i St. Helens. Aly Cissokho er klar fra ankelskade han pådro seg mot Notts County i Capital One Cup og får kamptrening for U21. Brad Smith og Samed Yesil er tilbake fra langtidsskader. Smith starter på høyrekanten på midtbanen, mens Yesil er på benken.

Joao Carlos Teixeira befinner seg også blant innbytterne. Portugiseren har ikke lykkes med å få en startplass på utlån i Brentford.

Andre Wisdom, som er suspendert for England U21, og Rafa Paez danner stopperpar. Jordan Rossiter og Craig Roddan danner sentral midtbane. Cameron Brannagan blir liggende bak spissen Adam Morgan. Ryan McLaughlin får en offensiv rolle på venstre kant.

Keeper Ryan Fulton er ute med en ankelskade, og har meldt forfall til kommende EM-kvalifiseringskamper for Skottland U19.

Lloyd Jones, som fyller 18 år i dag, er suspendert.  Jack Dunn er skadet.

1.omgang:

10.min: Rossiter spiller Morgan flott igjennom. Morgan kommer alene med keeper. Morgans avslutning blir reddet av Miles. Til corner.

12.min: Flott overlapp fra Cissokho. Slår hardt inn. Smith avslutter utenfor fra kloss hold. Stor sjanse.

17.min: Roddan spiller til Morgan som skyter fra cirka 16-meter. Miles må gi retur på skuddet.

25.min: McLaughlin drar seg inn i feltet og legges ned av Ball like innenfor hjørnet av 16-meteren. Straffespark!

26.min: Ball får gult kort for fellingen.

27.min 1-0 MORGAN(STR): Adam Morgan setter ballen hardt og høyt til side for keeper. Miles er sjanseløs.

33.min: Godt forsøk av Lamiras. Ballen går like utenfor bortre stolpe.

33.min: Rafa Paez mister ballen. McEvoy kommer inn i feltet og får avsluttet. Hardt og rett på Ward.

35.min: McEvoy kommer fri fra Flanagan. Lancaster avslutter rett på Ward fra 16 meter.

36.min: Rossiter skyter like utenfor fra langt hold. Miles må kaste seg i sin fulle lengde for å kontrollere at ballen går utenfor.

41.min 2-0 BRANNAGAN: Tottenham ligger høyt med backrekka. Cissokho er oppmerksom og vipper ballen gjennom til Brannagan. Den unge midtbanespilleren avslutter iskaldt i mål alene med keeper.

43.min: Rossiter spiller flott til McLaughlin. Nordiren avanserer og avslutter. Keeper Miles må slå til corner.

44.min 3-0 McLAUGHLIN: Smith kommer frem på høyre, runder sin mann og legger lavt og hardt inn. McLaughlin er på femmeter og styrer ballen i mål.

45.+1.min: Ball får gult kort for å legge ned McLaughlin ved midtstreken. Dommeren ga visst Fredericks det gule kortet ved straffesituasjonen.

Pauserapport: Liverpool U21 har spilt en fremragende omgang mot Tottenham på Langtree Park. De røde har dominerte. Alex Inglethorpes mannskap hadde skapt tre kvalifiserte sjanser før et drøyt kvarter var passert. Hull i scoringsprotokollen kom imidlertid ikke før Adam Morgan satte inn sitt forsøk fra ellevemeteren etter at McLaughlin hadde blitt lagt ned. Liverpool utnyttet at Tottenham lå høyt med backrekken da Cissokho spilte gjennom Brannagan som kunne doble ledelsen. Flott forarbeid fra Brad Smith sørget for at McLaughlin kunne gi hjemmelaget 3-0 til pause. Ryan McLaughlin har stått frem, men Cameron Brannagan og Jordan Rossiter har også vært gode på midtbanen. Tottenham har hatt noen avslutningsforsøk, men Danny Ward har stått i veien.

2.omgang:

46.min: Tottenham har foretatt et bytte i pausen. Oduwa kommer inn for Lancaster.

47.min 4-0 SMITH: Innkast til Liverpool. Smith vender opp og avslutter fra hjørnet av 16-meteren. Ballen fyker inn i nettmaskene. Praktfull scoring!

52.min: Cissokho spiller frem McLaughlin. Nordiren legger inn. Morgans avslutning blir blokkert.

56.min: Smith fremviser stor hurtighet da han runder sin mann. Dessverre er innlegget upresist.

63.min: Oduwa slår hardt inn. Flanagan påpasselig frempå og får klarert.

64.min: Knallhard takling fra Flanagan. Heldig som slipper med tilsnakk.

67.min: Ward må strekke seg så lang han er for å stoppe en god avslutning.ddet fra

65.min: Yesil inn for Smith. Yesil har vært ute med korsbåndsskade siden begynnelsen av februar.

70.min: Teixeira for Brannagan.

70.min 5-0 TEIXEIRA: Tottenham tar frispark på egenhalvdel. Teixeira setter press på forsvareren og bryter pasningen. Portugiseren avanserer og avslutningen havner i nettmaskene.

71.min: Onomah for Fredericks

71.min: Ogilve for McQueen.

74.min: Teixeira spiller nydelig igjennom Yesil. Tyskeren avanserer. Skuddet havner på innsiden av stolpen.

75.min: Stewart avslutter over etter frispark fra Bentaleb.

76.min: Dobbelsjanse. Først McLaughlin og så Morgan. Miles redder begge ganger.

79.min: Lameiras skyter over.

80.min: Peterson for McLaughlin.

88.min: Forsøk fra Tottenham blir blokkert til corner.

89.min: Ny god redning fra Ward.

Sluttrapport: Liverpool U21 vartet opp med sesongbeste da Tottenham U21 ble slått 5-0. De røde dominerte stort og seieren kunne vært større. Scoringer av Adam Morgan, Cameron Brannagan og Ryan McLaughlin sørget for en 3-0-ledelse til pause. Kampen ble definitivt punktert da Brad Smith økte til 4-0 kort tid etter pause. Joao Carlos Teixeira bel byttet inn og fastsatte sluttresultatet til 5-0 med sin første involvering. Brad Smith har vært ute siden januar, men viste flott form på høyre kant. Han sto også for målgivende Ryan McLaughlin var et uromoment på venstrevingen og skaffet også straffespark. Jordan Rossiter og Cameron Brannagan var gdoe på sentral midtbane. Aly Cissokho fikk 90 minutter etter skade og var nest sist på Brannagans scoring. Samed Yesil var også tilbake fra korsbåndsskade. Tyskeren hadde en avslutning i stolpen.