Liverpool U21 - West Bromwich U21 2-0

Liverpool gikk opp på 2.plass i U21 Premier League etter 2-0-seier mot West Bromwich. Nacho og Coady nettet for de røde. Flanagan spilte 60 minutter etter skade.

Liverpool U21 (4-3-3): 1 Gulacsi; 2 Flanagan (12 Baio 61), 4 Sama, 5 Wisdom, 3 Roddan; 11 Joao Carlos (14 Mukendi 90), 6 Coady [kaptein], 8 Adorjan; 7 Suso, 10 Nacho; 9 Morgan.

Ubenyttet reserve: 13 Ward.

West Bromwich U21 (4-2-3-1): Lewis; Francis, D Daniels, C Jones, Smart (Jones 64); Birch, Allan; Roofe, A Nabi, Atkinson; Ambalu.

Ubenyttede reserver: McCalla, Ross, Donnellan.

Alex Inglethorpe gjør tre endringer på laget som vant mot Arsenal på mandag. Jon Flanagan er tilbake fra kneskade og starter på høyre back. Tredjekeeper Peter Gulacsi henviser Danny Ward til benken. Nacho og Joao Carlos Teixeira kommer inn for Jonjo Shelvey og Jordon Ibe. Liverpool har kun tre spillere på benken fordi spillere hviles etter fredagens FA Youth Cup-semifinale.

Det holdes ett minutts stillhet før avspark til minne om de 96 Liverpool-supporterne som mistet livet i Hillsborough-tragedien. Begge lag bærer sorte armbind.

3.min: Nacho kommer nesten til dødlinjen og slår inn fra venstre. Adorjan setter ballen til side for mål.

4.min: Wisdom blokkerer et innlegg til corner. Scott Allan tar hjørnesparket. Rett i klypene på Gulacsi.

6.min: Suso skyter fra langt hold. Keeper Lewis må kaste seg og slå til corner.

7.min: Wisdom er først på ballen fra corner. Headingen blokkeres.

10.min: Flanagan kjemper seg til et hjørnespark. Suso slår inn. Daniels header vekk fra første stolpe.

11.min: Ambalu blir spilt gjennom av Allan. Roddan gjør et kjempeløp hjemover og blokkerer avslutningen til corner. Gulacsi ut i feltet og bokser ut ballen fra hjørnesparket.

11.min: Daniels lander forkjørt etter kollisjon med Gulacsi på corneren. Må ha behandling.

13.min: Suso lemper inn i feltet, men ballen heades vekk.

17.min: Morgan på løp, får ballen innenfor 16-meteren og skaffer corner. Sama taper hodeduellen fra corneren.

19.min: Suso slår inn fra høyre. Utenfor bortre stolpe.

21.min: Håpløst tilbakespill utenfor Gulacsis rekkevidde. Ballen går ut til corner. West Bromwich rager høyest ved bortre stolpe på corneren, men presses til å heade utenfor.

24.min: Flanagan drar seg fint inn i feltet, men avslutningen blokkeres.

24.min: Skudd fra Adorjan blokkeres.

25.min: Adorjan spiller til Morgan som slår inn. Innlegget brytes til corner.

27.min: Nacho slår hardt inn fra venstre. Morgan når ikke fram. Ballen stryker forbi bortre stolpe.

29.min: Nacho skyter fra utenfor 16-meteren. Lewis foretar en god redning. Slår ballen til corner.

29.min: Suso når ikke fram på corneren.

29.min: Joao Carlos skyter utenfor fra langt hold.

31.min: Adorjan legger hardt inn. Keeper Lewis må gi retur. Morgan når ikke frem på returen.

31.min: Coady header over.

33.min: Joao Carlos legger inn fra høyre. Nacho treffer ballen med leggen.

38.min: Suso går ned med noe som virker å være en smell i kneet.

40.min: Nydelig gjennomspill fra Wisdom. Flott løp av Morgan, men avblåses for offside.

42.min: West Brom setter litt press på Liverpool, men de røde får klarert.

43.min: Roddan med god takling på West Brom-spiller på vei igjennom.

45.min: Flanagan får frispark på hjørnet av 16-meteren. Suso klemmer til, men utenfor.

45 +1.min: Tom Smart slår inn corner. Wisdom header unna.

Pauserapport: Målløst til pause i vanskelige spilleforhold på The Academy i Kirkby. Liverpool har hatt de beste sjansene. Suso og Nacho har hatt gode avslutninger som keeper Lewis har slått til corner. Ellers har også Morgan vært nær nettkjnning. West Bromwich avsluttet omgangen best med noe press på hjemmelaget. Suso har vært tonenagivende for Liverpool, mens Jon Flanagan har kommet bra gjennom de første 45 minuttene etter kneskade.

46.min: Suso drar seg innover og fyrer løs. Ballen går over mål.

50.min: Frispark til West Brom. Wisdom header vekk.

51.min: Nacho avanserer med ballen og avslutter. Keeper Lewis med en god redning til corner.

52.min: Flanagan med en sen takling ved midtstreken. Heldig som slipper gult kort.

53.min 1-0 NACHO: Suso slår et flott innoverskrudd innlegg. Nacho dukker opp ved bakre stolpe og header ballen i mål.

55.min: Flanagan med god takling på Nabi i en farlig situasjon midt foran mål.

56.min: Suso avanserer og slår inn. Finner nesten medspiller. Får ballen tilbake og fører langs dødlinjne. Blir stoppet i siste liten. Til corner.

57.min: Suso slår corneren. Daniels header til ny corner i duell med Sama. Suso tar ny corner. Keeper Lewis får ikke slått vekk ballen skikkelig. Coadys avslutning blokkeres.

59.min: Tom Smart får behandling for en kneskade.

61.min: Adorjan og Morgan får skudd blokkert.

61.min: Baio for Flanagan. Planlagt bytte.

63.min: Roddan legger inn. Morgan får ikke avsluttet skikkelig. Liverpool med konstant press på West Bromwich nå.

63.min 2-0 COADY: Nydelig oppbygging fra Liverpool. Nacho legger igjen ballen til Coady som plasserer ballen i mål fra distanse

64.min: Jones for Smart.

65.min: Flott gjennomspill fra Nacho. Adorjan blir taklet av Daniels.

67.min: Adorjan inn i feltet. Skuddet blokkeres til corner.

67.min: Adorjan tar corner. Ballen havner nesten til Coady.

68.min: Morgan spiller til Suso. Skuddet blokkeres på veien og skifter retning. Lewis må redde til corner. Nesten selvmål.

69.min: Ballen havner ute hos Coady som skyter igjen. Ballen skifter redning og havner  i krysstverliggeren.

69.min: Flott ball inn. Morgan nær ved å score.

71.min: Ambalu slipper igjennom etter en feil fra Sama. Gulacsi må i aksjon og redde.

74.min: Nydelig vending av Adorjan før han lemper ballen i tverrligger. Morgan klarer ikke å ta seg av returen.

79.min: Morgan kommer ned til dødlinjen og prøver å finne Adorjan, men West Bromwich kommer mellom med flere spillere.

83.min: Joao Carlos halter litt etter å ha fått en smell i foten.

84.min: Ballen haver hos Roofe i straffefeltet. Han avslutter utenfor bortre stolpe fra skrått hold.

86.min: Nabi avslutter. Ballen går via Coady og til corner. Fra hjørnesparket havner hos Daniels som header videre, men Liverpool får etter hvert klarert.

89.min: Coady ser at keeper står langt ute og prøver på "en Alonso", men keeper er oppmerksom.

90.min: Henoc Mukendi for Joao Carlos Teixeira.

90.min: Morgan legges ned like utenfor 16-meteren.

90+1.min: Adorjan skyter frisparket over mål.

90.+1-min: Nabi drar seg inn. Skuddet blokkeres av Coady. Gulacsi fanger ballen.

Sluttrapport: Liverpool tok etter hvert en komfortabel 2-0-seier mot bunnlaget West Bromwich i U21 Premier League. Seieren kunne ha vært større hadde det ikke vært for en god bortekeeper som foretok flere gode redninger. Alex Inglethorpes mannskap kontrollerte kampen, spesielt i 2.omgang hvor West Bromwich nesten ikke fikk låne ballen før de siste 10 minuttene. Liverpool viste frem godt pasningspill i høyt tempo. Nacho sendte hjemmelaget i føringen med en heading etter flott innlegg fra Suso. Coady faststatte sluttresultatet til 2-0 med en kontrollert avslutning fra distanse. Både Suso og Coady spilte utmerket. Jon Flanagan var tilbake etter langvarig kneskade og fikk 60 minutter.