Lover streng reaksjon

Brendan Rodgers lover en streng reaksjon mot Luis Suarez, etter det han opplever som respektløst mot klubben. Nå må angriperen trene alene, melder Guardian og Liverpool Echo.

Brendan Rodgers fikk mange spørsmål om Luis Suarez på pressekonferansen etter Vålerenga-kampen, men var ikke like hard som han har vært i Liverpool Echo.

- Ingen løfter har blitt gitt. Absolutt ingen - og ingen ingen løfter ble brutt. Klubben og hans representanter hadde flere samtaler, og han visst akkurat hvordan situasjonen var, sier han til Liverpool Echo.

 

- Kommentarene hans er veldig skuffende, men jobben min er større enn det. Jobben min er å kjempe og beskytte klubben. Samtalene jeg har hatt med ham vil forbli private.

 

Han lover en streng reaksjon.

 

- Jeg vil ta en hard reaksjon, helt klart. Det har vært en total mangel på respekt av klubben. Mangel på respekt for en klubb som har gitt ham alt. Absolutt alt.

 

- Jeg synes synd på supporterne, og folk som har sunget navnet hans. Vi har reist verden rundt i pre-season. 85.000 supportere sang Luis sitt navn i Jakarta. Det var det samme i Australia, i Thailand, og i Steven Gerrard sin testimonial.

 

- Jeg tror ikke det er noen klausul i kontrakten hans som sier at han kan dra for noen pris.

 

Echo skriver at han ikke har blitt bøtelagt for sitt utbrudd, men at han har fått en reprimande. 

 

- Han hadde en sjanse til å dra i fjor, men han trodde på filosofien og det vi prøver på - å forbedre han som spiller. Han har aldri hatt en bedre sesong enn han hadde i fjor. Vi gjorde slik at han blomstret. Vi kan forstå at han har lyst å spille Champions League, men det betyr ikke at vi har brutt noen løfter.

 

- Dette kom ut på onsdag morgen, og konsentrasjonen min har vært på kampen og spillerne som er her. Jeg vil ta meg av resten når jeg kommer hje,. Det vil ikke bli torsdag, for vi har møte mellom Premier League-managerne, men det kommer til å skje de etter de neste 48 timene.

 

The Guardian og Liverpool Echo hevder at Luis Suarez nå må trene på egenhånd, til han viser klubben og medspillerne sine en annen innstilling.