Lucas drømmer fortsatt om CL

Lucas Leiva har ikke gitt opp håpet om at Liverpool skal klare å kapre en plass i neste års Champions League, gjennom å bli blant de fire beste i ligaen denne sesongen.

- Vi har vist bedre takter til riktig tid, og på grunn av dette kan vi fortsatt drømme om spill i Champions League, siteres Lucas av Sky Sports.

- Det som var det beste med Tottenham-kampen var at vi aldri ga opp. Vi ble ikke brakt ut av fatning fordi om vi lå under, og viste styrke ved å komme tilbake, fortsetter brasilianeren.

- Vi visste at mye av Tottenhams spill ville gå gjennom Gareth Bale. Det er alltid vanskelig å markere ham, men Brendan Rodgers satte opp laget godt og vi gjorde jobben. Jeg hadde noen dueller med Bale i løpet av kampen, og heldigvis klarte jeg meg bra. Denne seieren gjorde meg veldig glad, og nå er vi sikre på at vi er på riktig vei.

Liverpool er nå et av formlagene i Premier League, og har vunnet tre kamper på rad.

- Dette var vår tredje strake seier, noe som betyr mye fordi Premier League er en tøff liga. Vi akter å jobbe hardt i det stille i tiden som kommer, og da vil ting gå av seg selv, avslutter Lucas.