Lucas når 200 kamper

Lucas kan få sin 200. kamp for Liverpool når West Bromwich gjester Anfield i morgen. 26-åringen kommer til å bli den 103. spilleren som når den milepælen for klubben.

- Vi alle vet at Lucas ikke hadde den enkleste starten på sin karriere i Liverpool, men han har respondert meget bra, kommet på laget og ble utsett til «Årets spiller» for et par sesonger siden, sier Mike Marsh til Liverpoolfc.com.

- Han pådro seg et par alvorlige skader, og begynner akkurat nå å komme tilbake i sin beste form. Jeg visste ikke at han når sin 200. kamp, men det er et mål på mannen, og han skal ha lykke til mandag kveld.

- Han tilfører oss mye stabilitet. Han er fantastisk til å beskytte backfireren. Vi har også innsett at han er en offensiv spiller når han har ballen og spiller noen flotte pasninger. Han gir ganske bra balanse i laget for tiden.

- Lucas er på ingen måte en veteran. Han er 26 år. Han har spilt mange kamper, men dere kan se at unge spillere ser opp til ham.

- Han er en viktig faktor i laget, ikke bare grunnet måten han spiller på, men også med hvordan han opptrer. Han har vist stor viljestyrke. Det er aldri enkelt å gå ut og spille foran 45 000 personer når du vet at én eller to ikke liker deg fordi du ikke spiller på ditt beste.

- Men han har vunnet over fansen, litt som Jordan Henderson har gjort. Det var én eller to som ikke var overbevist om at han (Henderson) ikke hadde det rette skussmålet for spille for Liverpool på det nivået han gjør. Han har imidlertid vist, som Lucas, at dersom du jobber hardt nok med spillet ditt på trening og tar det med inn i kamp, vil fansen like deg.

Martin Skrtel, Dirk Kuyt og Xabi Alonso er foreløpig de siste som har nådd 200 kamper for Liverpool. Glen Johnson kan komme til spille sin 100. ligakamp for Liverpool.