Lucas om Coutinho

En brasilianer kom inn i dette transfervinduet i form av Philippe Coutinho, mens Alexander Doni forsvant ut. Landsmann Lucas sier at Coutinho er slik en forventer spillere fra hjemlandet å være.

- Manageren snakket med meg på forhånd, ikke for å spørre om hans talent men hvordan han var som person, forteller Lucas Leiva til Daily Telegraph om Liverpools nyervervelse Philippe Coutinho.

- Jeg har snakket med ham (Coutinho) noen ganger, det var ikke for å prøve å overbevise ham om å komme hit men bare for å fortelle om klubben og hvordan ting blir gjort her. Han bare følte at det ville være en stor mulighet for ham å komme til Premier League og vi er glade for å ha ham her.

- Coutinho er en veldig talentfull spiller, med mye erfaring for en som er så ung.

- Han er en skikkelig brasilianer med mye teknikk, en som liker å ha ballen i beina.

- Han hadde et veldig godt opphold i Espanyol og jeg tror han vil bli en stor spiller fremover for oss.

- I Italia er det et annerledes spill, men han har også erfaring fra La Liga, sier Lucas om hvordan han tror Philippe Coutinho vil tilpasse seg den fysiske engelske fotballen. – Jeg tror han vil være i stand til å håndtere det, jeg bare håper han kan slå seg hurtig til ro.

- Vi har Luis og Coates her, og meg selv, slik at vi vil prøve å få ham til å føle seg komfortabel og hjelpe ham.

- Han er en ung kar slik at vi må sørge for at han kan etablere seg veldig raskt, slik at han kan føle seg hjemme og få vist sine kvaliteter ute på banen.

Philippe Coutinho blir den femte brasilianeren i Liverpool. Alexander Doni er en av dem, men er nå ikke lenger tilknyttet klubben etter at han under transfervinduets avslutning ble løst fra sin kontrakt med Liverpool FC.