Luksusproblem for Rodgers

Liverpool Echo melder at Brendan Rodgers sannsynligvis beholder stoppertrioen med Mamadou Sakho, Martin Skrtel og Kolo Toure. Det betyr benkplass for Daniel Agger.

Daniel Agger var tilbake fra skade mot Sunderland, men ble da henvist til benkplass. Dansken kan igjen bli å finne blant innbytterne mot Crystal Palace. Brendan Rodgers vil trolig ikke forandre backrekken fra Stadium of Light der Mamadou Sakho, Martin Skrtel og Kolo Toure spilte fra start.

- Laget hadde spilt bra i kampen før på Old Trafford, men ikke fått resultatet og Daniel hadde vært skadet, uttaler Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

- Han hadde trent bare noen dager før Sunderland-kampen. Jeg tok avgjørelsen om å beholde det samme laget, og vi vant kampen.

- Det var en ganske grei avgjørelse. Daniel jobber hardt. Det fine for meg er at det nå er konkurranse. Det vil alltid få det beste ut av laget og troppen.

Liverpool vil toppe Premier League med seier mot Sunderland. Ligaleder Arsenal møter ikke West Bromwich før i morgen. Deretter er det spillefri i to uker på grunn av landskamper.

- Det er bestandig en god følelse å kunne ta fatt på de neste 14 dagene med en seier. Det er en mulighet til å gå til topps, men bare for en kort periode. Tre poeng vil bety at vi tar pause med 16 poeng av 21, og det vil være et meget bra utbytte.

- Det er et kompliment til spillerne på hvor hardt de har jobbet. Vi har spilt borte mot Aston Villa og Sunderland og tatt maksimalt med poeng.

- Det at Manchester City tapte borte mot Villa viser bare hvilket flott resultat det var for oss. Dette er en konkurransedyktig liga uten enkle kamper.

- De vanskeligste kampene er når du møter lag som akkurat har mistet manageren, og vi fant ut det mot Sunderland forrige helg.

- Vi jobbet så hardt og fortjente tre poeng. Det er elementer i spillet vi er ute etter å forbedre og utvikle, men dersom jeg får arbeidsinnsats kombinert med kvalitet, så vil det ta oss langt.

Forrige hjemmekamp endte med 0-1-tap mot Southampton.

- Det finnes ingen unnskyldning for den prestasjonen ettersom vi ikke spilte bra. Vi har respondert meget bra etterpå.

- Vi ønsker å finne tilbake til vinnersporet på hjemmebane. Vi har vært sterke på Anfield i år. Vi har bygget opp en bra selvtillit der.