Må fokusere på nye transfermål

Henrikh Mkhitaryan og Kyriakos Papadopolous sto ifølge Telegraph øverst på Brendan Rodgers sin ønskeliste i sommer. Ingen av dem ser ut til å ende opp på Anfield.

Telegraph hevder at den greske midtstopperen Kyriakos Papadopolous toppet Rodgers sin ønskeliste ved inngangen til sommeren. Jakten på grekeren ble innstilt på grunn av hans kneproblemer, som førte til at Liverpool ikke var villige til å betale det Schalke forlangte for spilleren.

Nå ser det ut som det andre store transfermålet i sommer, Henrikh Mkhitaryan, også glipper. Telegraph hevder at Brendan Rodgers trodde han ledet drakampen om å signere 24-åringen. Men komplikasjoner med eierskapet av spilleren førte til at forhandlingene dro ut, og nå viser det seg altså at Shakhtar Donetsk har kommet langt i samtalene med Borussia Dortmund i mellomtiden.

Selv om Liverpool frykter at deres håp om å få fatt i spilleren nå er over, har også de fått lov til å møte midtbanespilleren. Mkhitaryans representanter har imidlertid prioritert samtaler med Dortmund. Tyskerne ser ut til å vinne armenerens gunst på grunn av at de kan tilby Champions League-fotball, noe Liverpool ikke kan.

Telegraph skriver at Liverpool-ledelsen vil følge nøye med på hvordan samtalene mellom Dortmund og Mkhitaryan går, men det er åpenbart at Dortmund nå er i førersetet.