Mackay på flyet til Liverpool

Malky Mackay satte seg på flyet til Liverpool sammen med sine spillere i ettermiddag, men det spekuleres fortsatt i at Cardiff-manageren kan få sparken før avspark tas på Anfield i morgen.

Eier Vincent Tan har som kjent krevd at Mackay fratrer sin stilling, ellers vil han få sparken. Tan er nå på vei til England fra Malaysia, og det er ventet at han lander i Storbritannia i kveld. Tan akter nemlig å være tilstede på Anfield i morgen. Press Association skriver at Cardiff-ledelsen har sittet i diskusjoner om den delikate situasjonen i klubben i hele dag.

Mackay skal ha ledet en kort treningsøkt for Cardiff-spillerne før avgang til Liverpool i dag. Økten var stengt for mediene.

Daily Express melder at Craig Bellamy kan bli friskmeldt av sin skade i tide til å spille mot sin gamle klubb i morgen likevel. Det er også ventet at Craig Noone vil spille mot sin favorittklubb etter en imponerende kamp mot West Bromwich sist. Danske Andreas Cornelius er også i ferd med å komme i form, men må trolig finne seg i en plass på innbytterbenken likevel, da Fraizer Campbell trolig foretrekkes på topp.