Målsetting om å starte pre-season helt skadefri

Joe Allen sier at planen er å bli helt frisk av skulderskaden til sesongoppkjøringen. Fansen har ennå ikke fått sett det beste av ham. Ønsker å prestere mer stabilt.

Joe Allen ble operert i venstre skulder i slutten for to uker siden etter at han hadde slitt med skulderen helt siden oktober. Inngrepet var en suksess, men 23-åringen mister resten av inneværende sesong.

- Supporterne har definitivt ikke fått sett det beste av meg ennå. Det er ingen hemmelighet at det ikke har gått så bra for meg de seneste månedene. Jeg har tro på at jeg kommer til å gjøre det mye bedre neste sesong, sier Joe Allen til Liverpoolfc.com.

- Dessverre kan denne sesongen avskrives med tanke på skaden, men planen er, og jeg har litt tid, at jeg skal være frisk etter sommerferien, i tide for sesongoppkjøringen.

- Skaden var noe jeg ikke forsøkte å tenke på, men det var noe som måtte rettes på. På en måte er jeg glad for at skulderen er ordnet fordi jeg så fram til at den skulle bli bra og at jeg skulle slippe å bekymre meg om den.

- Skulderen hadde vært slik en stund, så jeg hadde nesten blitt vant til den. Den ble bare verre og verre. Og jeg har trolig lurt meg selv ved å ikke få ordnet den litt tidligere.

- Det er vanskelig å si om skaden har påvirket spillet mitt. Jeg ønsker ikke å bruke den som en unnskyldning. Men jeg ville like å se hvordan skulderen blir straks den er bra. Jeg vil tro det kommer til å hjelpe med mye.

- Jeg er spent og ser frem til å bli 100 prosent skadefri. Slikt kan ofte påvirke tankegangen. Forhåpentligvis vil dette få det beste ut av meg.

Joe Allen hadde en god start på sin Liverpool-karriere. Han ble kåret til Standard Chartered Player of the Month for august av fansen. Waliseren håper å vise mer av den formen neste sesong.

- Forhåpentligvis kan jeg starte pre-season helt skadefri, og målsettingen blir å få en plass på laget og sørge for at prestasjonene mine blir mer stabile. Som en ung spiller håper jeg at dere vil få se fremgang og utvikling hos meg.