Man Utd U21 - Liverpool U21 3-0

Frustrerende kveld da Liverpool lå under 2-0 etter to straffespark i en sjansefattig 1.omgang, og fikk ytterligere en baklengs i 2.omgang etter dårlig forsvarsspill. Jon Flanagan utvist.

Liverpool: Ward, Flanagan, Sama (Lussey 86), Jones, Robinson, Coady, Teixeira, Adorjan, Peterson (Dunn 71), Ibe, Morgan (Bijev 84). Innbyttere: Fulton, Nacho.

Man Utd: Amos, Vermijl, James, Thorpe, Keane, Ekagamene, Cole (Perreira 84), Tunnicliffe, Lingard, Januzaj (Grimshaw 80), Lawrence.

1.omgang:

Suso er opptatt med landslagsspill, mens Wisdom og Shelvey spilte på førstelaget mot Fulham og er ikke tatt med i troppen. Jack Robinson er med etter sitt låneopphold med Wolves.

3.min: Vertene får kampens første corner, men Danny Ward har ingen problemer med å plukke ned ballen.

5.min: Liverpool får sin første corner. Adorjan flikker videre ved første stolpe, men ingen fra bortelaget får en touch på ballen inne i feltet.

Lite har skjedd det første kvarteret, hvor lagene føler hverandre på tennene og det ikke har vært noen sjanser.

18.min: Stephen Sama får gult da han noe klønete feller en av hjemmelagets spiller inne i feltet. Dommeren peker på straffemerket, kanskje noe billig.

19.min: 1-0 COLE STR - Ward kaster seg til venstre og Cole triller ballen inn i det andre hjørnet.

25.min:
Felling av Jon Flanagan inne i feltet og ny straffe!

26.min: 2-0 COLE STR - Ward kaster seg denne gangen til høyre, og Cole setter lærkula sikkert til venstre for keeper.

39.min:
Conor Coady slipper unna med en hard takling på midtbanen, spiller ut til Adam Morgan, men spissen avslutter svakt utenfor fra kanten av 16-meteren.

Pauserapport: Etter 18 heller søvndyssende minutter, hvor Liverpool minst var på høyde med vertene, gjør Stephen Sama et noe klønete taklingsforsøk etter at en lang ball var spilt inn i feltet. Litt billig var det, men Sama har blitt utvist i de to siste kampene mot Man Utd og burde ha visst bedre enn å gi dommeren sjansen til å blåse. Heldigvis ble det "bare" gult for midtstopperen denne gang, selv om det ville vært feil om han hadde sett rødt igjen. Liverpool virket nærmest sjokkert etter kalddusjen og Man Utd tok over, dog uten å skape sjanser. Mer dårlig forsvarsspill da første Coady utenfor og Flanagan innenfor feltet foretok fellinger, og gjestene lå under 2-0 etter nok et straffespark. I en dårlig omgang for elevene til Alex Inglethorpe begynte frustrasjonen å melde seg og man har fått fint lite til. Den en føler er nærmest å gjøre noe er Jordon Ibe på venstresiden. Liverpool må score det neste målet dersom de skal ha sjanse til å kjempe seg tilbake i 2.omgang.

2.omgang:

Liverpool har kommet ut langt mer aggressive etter pause, men har ikke greid å bryte igjennom.

56.min: Jordon Ibe kommer innover i banen og skaper en åpning som gir Krisztian Adorjan mulighet til å skyte fra 16 meter. Ungareren får imidlertid verken god nok kraft eller presisjon i forsøket.

66.min: United kontrer mot et Liverpool som prøver å legge press på sin motstander, men Ward gjør en god redning da Lingard avslutter inne i feltet.

70.min: 3-0 COLE - Liverpool får ikke klarert etter en corner og Larnell Cole kan fullføre sitthattrick da han fra returrommet sender ballen forbi en noe dekket Ward.

71.min:
Dunn inn for Peterson.

72.min: Advarsel til Joao Teixeira for en sen takling.

73.min: Direkte rødt til Jon Flanagan.

74.min: Gult også til Lloyd Jones for LFC og Januzaj hos Man Utd.

80.min: Grimshaw inn for Januzaj hos Man U.

84.min: Perreira inn for Cole hos Man U. Bijev inn for Morgan hos LFC.

86.min: Lussey inn for Sama hos LFC.

89.min: Jack Dunn skyter frispark fra 20 meter, høyt over.

90.min: Advarsel til Perreira hos hjemmelaget.

Sluttrapport: En frustrerende kveld for Liverpools unge reserver, hvor man tapte 3-0 i en kamp hvor en kunne telle antall sjanser på én hånd. Trener Alex Inglethorpe vil være svært skuffet, både over at hans gutter knapt skapte en skikkelig sjanse i løpet av 90 minutter, men ikke minst over at manglende disiplin medførte baklengsmål og også at man begynte å miste hodet da kampen gikk gjestene i mot. Dommeren var riktignok svak, og både det første straffesparket og utvisningen til Jon Flanagan kan en hevde var feil, men en er nødt til å holde hodet kaldt på Old Trafford. Stephen Sama fortsatte sitt mareritt mot Man Utd ved å gi bort det første straffesparket, og på den positive siden greier vi knapt å finne noe i kveld.