Martinez forsvarer Mirallas

Roberto Martinez forsvarer Kevin Mirallas sin forferdelige takling på Luis Suarez, og mener at dommer Phil Dowd gjorde en riktig vurdering ved å gi gult kort.

- Jeg kan skjønne hvorfor Brendan Rodgers mener det skulle vært rødt kort. Jeg har sett reprisen, og det er tydelig at Kevin går etter ballen med en typisk angripertakling. Han lukker øynene når han går inn i situasjonen, og hans høyre fot treffer Suarez, erkjenner Martinez for pressen.

- Jeg synes ikke det var noe rødt kort, fordi det ikke var gjort med vilje. Kevin prøver å vinne ballen, men kommer for sent. Jeg mener det var riktig med gult kort, når man tar i betraktning følelsene som er i sving i et lokaloppgjør. Det var riktig beslutning, legger han til.

- Men jeg ser hvorfor Brendan reagerer. Dersom det hadde vært mot mitt lag ville jeg også ment at det skulle ha vært rødt kort. Men jeg synes dommeren gjort det helt riktige ved å gi gult kort. Han tillot at hele kampen ble spilt i et veldig høyt tempo, og var strålende i måten han benyttet fordelsparagrafen på.

Martinez virket imidlertid å være av den formening at Steven Gerrard burde ha vært utvist etter en hodeduell med Gareth Barry.

- Jeg er litt skuffet over Steven Gerrards albue mot Gareth Barry. Den traff ham ikke i ansiktet, men det var ikke noen naturlig posisjon å ha albuen i, og det kunne ha blitt en stygg episode.