McLaughlin tar pause fra landslaget

Ryan McLaughlin ønsker ikke å bli tatt med på verken A-landslaget eller U21-landslaget til Nord-Irland for øyeblikket. Høyrebacken vil konsentrere seg om spill for klubblaget.

Ryan McLaughlin var tatt ut i Nord-Irlands U21-tropp til møtet med Danmark i neste uke, og han var også oppført på stand-by for A-landslaget til VM-kvalifiseringskampen mot Russland. 18-åringen ønsker imidlertid kun å konsentrere seg om spill for Liverpool i tiden fremover.
- Ryan har bestemt seg for at han ikke ønsker å være tilgjengelig for spill for Nord-Irland, uttaler Nord-Irlands landslagssjef til Belfast Telegraph.

- Vi fikk beskjed fra Liverpool om at han ønsket å bli værende og konsentrere seg om sin klubbkarriere for øyeblikket. Han ønsket ikke å være tilgjengelig for U21 eller A-landslaget.

O’Neill har møtt McLaughlin i håp om å overtale spilleren, men til ingen nytte.
- Jeg møtte ham ansikt til ansikt, og også Brendan (Rodgers) var der. Stephen Robinson (Nord-Irlands U21-landslagssjef) møtte ham i sommer mens han var hjemme i Belfast.

- Ryan føler for tiden at det å dra avgårde på landslagsoppdrag vil forstyrre hans utvikling i Liverpool. Jeg forstår ikke det helt, og jeg fortalte Ryan det da jeg møtte ham.

- Liverpool har oppmuntret ham til å komme med oss. Jeg har hatt samtaler med Brendan (Rodgers) og Barry Hunter (trener) om det. Begge vil at han skal spille for oss, og de ha fortalt ham det.

Noen spillere fra Nord-Irland har besluttet å skifte landslag til Irland, men det er ikke tilfelle for Ryan McLaughlin.
- Spilleren har forsikret meg om at det ikke er i hans tanker eller et problem. Jeg ville ikke blitt overrasket om Irland har sett seg ut ham, men når spilleren setter seg ned og forteller meg ansikt til ansikt at det ikke handler om det, må jeg tro ham.

McLaughlin signerte nylig en ny treårskontrakt med Liverpool, og ifølge O’Neill har McLaughlin vært nær å debutere for A-landslaget.
- Hvis dere ser på spillerstallen vår, har vi Aaron Hughes, en midtstopper, til å spille høyreback. Våre eneste naturlige høyrebacker er Lee Hodson og Ryan McLaughlin.