Med Liverpool.no på innerlomma

Som mange vet er appene våre nede og vil på sensommeren komme ut med nytt design. Inntil videre anbefaler vi å bruke touch.liverpool.no – slik at du fortsatt kan bli oppdatert om det viktigste fra Anfield mens du er på farten. Har du sjekket digitalt Kopite?

Mange av medlemmene våre er på reisefot disse ukene og mange har brukt våre apper i App Store, Play eller Windows. Som tidligere nevnt er disse nå nede, og vil få en oppgradering. Appene har vært oppe siden 2010 og det har skjedd mye på utviklingssiden av smarttelefoner siden den tid. Det er derfor på høy tid med en re-fresh.
 
Inntil videre må de som ønsker å lese mobilversjonen av Liverpool.no gå inn på touch.liverpool.no. Hvis du skriver den vanlige nettadressen vår på mobiltelefonen vil mobilversjonen komme opp automatisk.
 
Vi får imidlertid en del spørsmål om når de nye appene for de forskjellige plattformene er klare? Mange av dere foretrekker apper fremfor noe annet. Svaret er at det jobbes med det, men som så mye annet er det sommerferie hos de fleste for tiden, og vi har derfor ingen dato for når de kan lanseres. I mellomtiden er det altså: touch.liverpool.no som gjelder.
 
Har du forsøkt digitalt Kopite?
Mange har sikkert fått med seg at vi lanserte digitalt medlemskap for ett år siden. Hovedformålet med medlemskapet er å kunne tilby en ny plattform å lese medlemsbladet – samtidig som at de som ikke velger papirutgaven kan spare penger. Medlemskapet koster kr 190,- og det er betalt har du tilgang til de åtte siste utgavene av medlemsbladet på din PC/MAC eller via din pad. 
Du kan imidlertid ikke lese bladet på din mobiltelefon og det er derfor du heller ikke finner kopite-appen hvis du søker via telefonen.
 
Slik leser du Kopite digitalt
Det er verdt å merke seg at digitalt kopite også kan leses av dem som har vanlig medlemskap eller er medlem av juniorklubben. For å lese kopite på din pad eller datamaskin må du gjøre følgende:
 
1. Opprett en bruker på Min Side. Hvis du ikke har det fra før bruker du ditt medlemsnummer og navn ved første gangs pålogging. Kontakt [email protected] hvis problemer.
2. Når bruker er opprettet klikker du på det bladet du vil lese når du er innlogget på Min Side.
3. For lesebrett må du først laste ned appen «kopite» i app store eller play – og så anvende brukeren du opprettet på Min Side.
 
Tren enkle trinn for å lese Kopite på reisefot eller på din feriedestinasjon!

Ikke medlem av den offisielle supporterklubben til Liverpool i Norge?