Medlemskap i julepresang?

Vi kjenner alle noen røde som ikke er medlem av supporterklubben. Hvorfor ikke gi et medlemskap i Liverpool F.C. Supporters Club som julepresang? Alle som følger oppskriften under vil få et offisielt LFC/Warrior skjerf sammen med medlemspakken.

Medlemskap i Liverpool FC Supporterklubb som julepresang er alltid en populær gave. Det koster ikke all verdens og du får mye tilbake. Husk at medlemskapet er med å betale kost og drift av Liverpool.no, røde arrangementer rundt om i landet og våre hjertesaker!

For at vi skal klare å fange opp betalingen og logistikken må du følge oppskriften til punkt og prikke:

1.     Alle innmeldinger må opprettes og betales online. Klikk på “Innmelding” på liverpool.no og velg medlemskapet du ønsker og betal med kort (ikke velg giro).

2.     Når det er gjort sendes du en mail til [email protected]og oppgir navnet på personen som er meldt inn – og hvilken navn og adresse pakken skal sendes til. Hvis dette ikke gjøres går alt automatisk rett til medlemmet.

3.     OBS: Ikke fyll ut e-post til nytt medlem, la det stå tomt eller bruk egen. Vi sender regelmessig ut emailer med nyheter fra foreningen.

4.. NB: Det er fullt lov å overraske seg selv med ett medlemskap i Supporterklubben…  ;-)

Alle julepresanger som opprettes på denne måten før 11. desember vil motta ett offisielt LFC/Warrior  skjerf sammen med velkomstpakken.