Melgarejo nærmer seg

Liverpool Echo bekrefter at de røde har blinket ut Lorenzo Melgarejo som venstrebacken man ønsker å låne for den kommende sesongen. Arbeidstillatelse kan forsinke signering.

Liverpool var tidligere linket til Aly Cissokho hos Valencia, men det kan virke som at partene ikke ble enig om en kontrakt for den storvokste venstrebacken. Det er tydelig at Brendan Rodgers ønsker at Jose Enrique skal få mer konkurranse av en mer rutinert spiller og en ser trolig mot å låne ut Jack Robinson.

Valget skal nå ha falt på 22-årige Lorenzo Melgarejo. En tidligere ving hos Benfica som er blitt omskolert til en meget offensiv back. Storklubben i Lisboa har imidlertid signert to nye venstrebacker på lån, ifølge Liverpool Echo, og man skal være klar til å la Melgarejo gå selv om han har kontrakt til 2018.

Liverpool ønsker seg spilleren på en sesongs lån, med en mulighet for kjøp til neste sommer for et avtalt beløp. Melgarejo er fra Paraguay og med kun en landskamp kan arbeidstillatelse bli et problem og i det minste sørge for at det vil ta noe tid før en overgang kan sluttføres.

Journalisten Duncan Castles, som bl.a. skriver for Sunday Times, hevder på twitter at Liverpool og Benfica er enige om en avtale for Lorenzo Megarejo, avhengig av at arbeidstillatelsen går i orden. Liverpool vil da ha mulighet til et kjøp i underkant av ti millioner euro (£8,6M).