Middlesbrough U21-Liverpool U21 3-4

Craig Roddan, Joao Carlos Teixeira (2) og Jordan Rossiter scoret for Liverpool i en kamp der merseysiderne ledet 3-0 til pause. Martin Kelly og Jordon Ibe spilte hele oppgjøret.

Liverpool U21 møter Middlesbrough U21 på Victoria Park i Hartlepool.

Liverpool U21:  1 Ward, 2 Kelly [kaptein], 3 Smith, 4 Jones, 5 Ilori, 6 Roddan, 7 Ibe, 8 Rossiter, 9 Ngoo (15 Dunn 69), 10 Brannagan, 11 Teixeira (16 McLaughlin 79).
Ubenyttede reserver: 12 Paez, 13 Mersin, 14 Lussey.

Middlesbrough U21: 1 Leutwiler, 2 Bennett, 3 Hines, 4 Jackson [kaptein], 5 Meling (12 Burn 73), 6 Morris, 7 Park, 8 Butterfield, 9 Main, 10 Ledesma (16 Wyke 85), 11 Williams.
 Ubenyttede reserver: Coddington, Kitching, Jones.

Martin Kelly er tilbake på U21 og vil få ytterligere verdifull kamptrening etter sitt langvarige skadeopphold. Han får selskap av Tiago Ilori og Jordon Ibe. Adam Morgan er ikke med i kamptroppen grunnet skade.

Lloyd Jones og Tiago Ilori vil utgjøre stopperparet med Marin Kelly og Brad Smith på backene. Jordan Rossiter og Craig Roddan spiller sentral midtbane. Michael Ngoo er spiss med Cameron Brannagan like bak. Jordan Ibe og Joao Carlos Teixeira spiller på kantene.

Jerome Sinclair var i troppen som reiste til Middlesbrough, men er ikke på benken.

1.omgang

3.min: Brannagan tar corner. Ngoo får avslutningen blokkert.

4. min 0-1 RODDAN: Kelly spiller til Ibe. Kantspilleren kommer til dødlinjen og slår inn. Ballen klareres. Roddan er i returrommet. Fra langt holder smeller han ballen i mål via stolpen. Flott scoring!

5.min: Brad Smith kommer fri på venstre, men innlegget er for langt for Ngoo.

7.min: Brannagan tar corner. Ngoo header utenfor.

13.min: Nordmannen Meling slår hardt inn fra venstre. Ward er påpasselig frempå og redder.

18.min: Liverpool mister Allen. Main skyter fra cirka 16 meter. Ward redder enkelt.

21.min 0-2 TEIXEIRA: Ibe kommer til dødlinjen og slår tilbake. Teixeira scorer enkelt.

23.min: Main skyter håpløst over fra distanse.

24.min 0-3 ROSSITER: Ngoo spiller frem Smith. Venstrebacken med et godt innlegg. Ibe møter ballen på bakre stolpe og legger den igjen til Rossiter. Midtbanespilleren smeller lærkula i mål. Flott angrep!

27.min: Ward er påpasselig frempå og klarerer et gjennomspill.

30.min: Ibe dribler og dribler før han skyter via motspiller og til side for mål.

31.min: Fra corneren header Ngoo via motspiller og til nytt hjørnespark.

32.min: Middlesbrough kontrer, men Ward er ute og avverger.

36.min: Ibe fyrer over fra like innenfor 16-meteren.

40.min: Ledesma slår inn. Williams får ikke skikkelig treff. ballen til side for mål. Middlesbroughs best mulighet i kampen.

43.min: Ledesma har ballen i mål, men avblåses for offside.

44.min: Godt forsøk fra Butterfield.

45.min: Keeper Leutwiler plukker opp ballen cirka en meter til venstre for 16-meteren. Forhindrer at Ibe får ballen. Dommeren gir keeperen gult kort.

Pauserapport: Liverpool U21 leder 3-0 etter en fremragende omgang av Alex Inglethorpes mannskap. Jordon Ibe har vært et aktivum ute på kanten, og har vært nest siste Liverpool-spiller på samtlige av scoringene. Craig Roddan sendte Liverpool i føring med et flott langskudd, før Joao Carlos Teixeira og Jordan Rossiter fulgte opp i målprotokollen. Middlesbrough kom noe inn i kampen de siste 10 minuttene.

2.omgang:

46.min 1-3 BUTTERFIELD: Butterfield får ballen i returrommet, blir satt under press, men vender opp og scorer fra langt hold. Flott mål.

49.min 1-4 TEIXEIRA: Ibe fører an og finner Teixeira ute på venstre. Portugiseren drar seg innover og smeller ballen i nettmaskene. Keeper er sjanseløs.

50.min 2-4 LEDESMA: Langt ut spill fra keeper. Ledesma får ballen og avslutter fra cirka 20 meter. Ballen fyker i mål.

51.min: Park skyter utenfor fra langt hold.

52.min: Brad Smith kommer inn og får klarert noe som ville blitt en god sjanse.

52.min: Butterfield skyter utenfor.

54.min: Main får gult kort for en takling på Teixeira.

57.min: Brannagan med flott gjennomspill. Ngoo er i offside.

58.min: Williams med et godt skrudd skudd. ballen fyker like utenfor stolpen.

59.min: Morris med skudd fra langt hold.

60.min: Håpløs avslutning fra Main.

60.min: Nytt skudd. Ward redder.

61.min: Brannagan pådrar seg frispark på cirka 20 meter. Williams skyter frisparket rett i muren.

66.min 3-4 HINES: Frisparket ute på kanten slås inn. Jones taper hodeduellen. Hines header i mål.

68.min: Ngo spiller frem Ibe. Kantspilleren smeller ballen i stolpen.

69.min:  Dunn for Ngoo. Dunn er tilbake fra skade.

69.min: Ledesma igjennom. Skudd høyt og til side fra spiss vinkel.

70.min: Meling får gult kort for å holde tilbake Jordon Ibe.

72.min: Ibe kommer til dødlinjen. Innlegget blir akkurat for upresist for Brannagan.

73.min: Burn for Meling.

76.min: Ward langt ute og bokser.

78.min: Park skyter. Rett på Ward.

79.min: Teixeira får gult kort for å spille bort ballen.

79.min: McLaughlin for Teixeira.

80.min: Frispark i identisk posisjon som de scoret fra forrige gang. Denne gang kalreres ballen.

83.min: McLaughlin spiller på høyre og Ibe er flyttet over på venstre.

83.min: Morris får gult kort for å holde igjen Ibe.

85.min: McLaughlin kommer til dødlinja og legger igjen. Rossiter kan punktere kampen, men skuddet går til side for mål.

85.min Wyke for Ledesma.

88.min: Ward feilberegner. Main er like ved å sette ballen i åpent mål. Jones avverger på streken.

92.min: Innlegg. Ward er årvåken og kommer ut og fanger ballen.

93.min: Rossiter pådrar seg frispark like utenfor 16-meteren.

94.min: Frisparket går rett på Ward.

94.min: Langt utspill fra Ward. Ibe kommer alene med keeper og avslutter. Ballen klareres på streken av en utespiller.

Sluttrapport: Liverpool vant 4-3 i en meget underholdende fotballkamp. Alex Inglethorpes mannskap så ut til å ha full kontroll med en 3-0-ledelse til pause etter scoringer av Craig Roddan, Joao Carlos Teixeira og Jordan Rossiter. Middlesbrough slo tilbake umiddelbart i 2.omgang. De siste 45 minuttene åpnet frenetisk med tre scoringer, to til Middlesbrough, før fem minutter var passert. Hjemmelaget reduserte ytterligere enda en gang. Liverpool kunne hatt flere scoringer, blant annet ved Jordon Ibe. Middlesbrough nær ett poeng i sluttminuttene, men Ibe kunne også ha økt.  Ibe var et stadig uromoment og var nest siste Liverpool-spiller på samtlige av målene. Både han og Martin Kelly fikk 90 minutter.