Midtstopper fortsatt en prioritet

Brendan Rodgers håper å styrke alternativene på stopperplass etter at Jamie Carragher la opp. men Paris St. Germains Mamadou Sakho står ikke på klubbens ønskeliste.

Liverpool fortsetter å lete etter forsterkninger på midtstopperplass. I dag vil de røde formelt sluttføre overgangen for Kolo Toure, mens det fortsatt hersker usikkerhet rundt Martin Skrtels fremtid i klubben. Liverpool ønsker å knytte til seg enda en forsvarsspiller.

Den franske landslagsspilleren Mamadou Sakho er smigret over at Liverpool tilsynelatende har vist interesse, men ifølge Liverpool Echo er 23-åringen ikke et transfermål for merseysiderne.

Interessen for Swansea-kaptein Ashley Williams har også kjølnet. I ryktespaltene linkes Anfield-klubben fortsatt til Wales-kapteinen, som er verdsatt til £10M av Swansea, men Liverpools fokus er på andre spillere.

Håpet om å hente Schalke-forsvarer Kyriakos Papadopoulos virker også å ha bleknet etter at klubbene står fra hverandre i verdsettelsen av den greske midtstopperen.

Liverpool er fortsatt i forhandlinger med Sporting Lisboa om en overgang for Tiago Illori, men de røde hadde håpet at en avtale skulle ha vært på plass allerede for den portugisiske U20-landslagsspilleren.