Mignolet er klar

Liverpool FC bekrefter at Simon Mignolet nå er rød. Den 25-årige belgiske keeperen har signert en langtidskontrakt etter å ha bestått den medisinske legetesten.

Liverpool FC bekrefter signeringen av den belgiske landslagskeeperen Simon Mignolet fra Sunderland. Overgangen er nå sluttført. 25-åringen har skrevet under en langtidskontrakt etter å ha passert legeundersøkelsen på Melwood.

Liverpool oppgir verken overgangssum eller kontraktslengde. Liverpool Echo skriver at de røde først betaler Sunderland £9M, men de røde må ut med inntil £1M basert på antall kamper sisteskansen spiller og hva han oppnår i Liverpool-trøya. Kontraktens varighet antas å være fem år. Han blir den dyreste keeperen i Anfield-klubbens historie, og den første belgieren til å representere de røde.

- Jeg er glad for at vi har vært i stand til å signere en av toppkeeperne i Premier League, uttaler Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Simon slutter seg til en klubb som vil gi ham mulighet til å vise og forbedre sitt enorme talent.

Mignolet anses som en av de beste unge målvaktene i Europa, Han har 13 A-landskamper for Belgia. I Sunderland spilte han 90 kamper etter ankomsten fra Sint-Truiden i 2010.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken