Mignolet månedens spiller

Simon Mignolet er kåret til Standard Chartered Player of the Month for september. Belgieren er fornøyd med starten han har fått på Liverpool-karrieren.

Målvakten vant avstemningen foran Daniel Sturridge, som vant prisen for august, og Martin Skrtel, som har kjempet seg inn igjen på laget. Belgieren er tilbake på Melwood etter at Belgia har kvalifisert seg til VM-sluttspillet i Brasil.

- Hver gang du kommer til en ny klubb, så gjør det alt enklere for deg på banen dersom du er likt av supporterne, og jeg er veldig glad for at jeg vant Standard Chartered Player of the Month, sier Mignolet til Liverpoolfc.com.

 

- Jeg ser frem til å fortsette slik, og sørge for at jeg vil gjøre det resten av sesongen. Jeg liker ikke å se tilbake, men jeg tror jeg kan være fornøyd med hvordan starten har vært. Når du kommer til en ny klubb tar det alltid litt tid for å finne seg til rette, og sørge for at du gjør jobben din i kampene.

 

- Jeg er fornøyd med hvordan det har gått så langt, men jeg vil ikke bli revet med. Jeg vil holde beina på bakken, og sørge for at jeg kan gjøre det så bra som jeg kan.