Mignolet ser fremover

Simon Mignolet oppfordrer sine lagkamerater til å legge Merseyside-derbyet bak seg, og se fremover mot neste helgs bortekamp i Hull.

Keeperen gjorde en heroisk innsats i 3-3 oppgjøret på Goodison Park, og ble av Liverpool.no kåret til Liverpools beste spiller.

- Som målvakt forsøker du alltid å gjøre de tingene du blir bedt om å gjøre i kampene. Av og til er det en travel jobb, mens du andre ganger ikke har noe å gjøre. Men til syvende og sist er en keeper der for å gjøre redninger, sier Mignolet beskjedent til Liverpoolfc.com.

- Fra en annen synsvinkel er du alltid skuffet når du slipper inn tre mål. Neste helg vil vi sørge for at vi ikke gjør det.

- Jeg må være ærlig, når du blir liggende under 3-2 med fem minutter igjen å spille frykter du at du skal tape kampen. Men heldigvis dukket Daniel opp og scoret utligningsmålet. Resultatet sørget for at vi fortsatte på samme måte som vi har startet sesongen.

- Nå må vi sørge for at vi bygger videre på dette. Dersom vi kan ta de tre poengene neste helg kan dette vise seg å bli et verdifullt poeng for oss.

Det ble et forrykende og uhyre spennende Merseyside-derby på Goodison Park, der begge lag produserte en rekke store sjanser som de ikke fikk uttelling på.

- Det er hyggelig å spille i ditt første derby, når det blir en så spesiell kamp som dette, sier Mignolet.

- Spillet bølget frem og tilbake, og begge lag hadde mange sjanser.

- Når du spiller har du en tendens til å fortrenge ting som har skjedd tidligere i kampen. Du fokuserer kun på din jobb ute på banen, og min jobb er å redde så mange avslutninger som jeg kan.

- Men når jeg nå ser tilbake på kampen, så var det en god erfaring å ta med seg å ha spilt i mitt første lokaloppgjør.