Milepæler for Skrtel og Downing

Martin Skrtel vil spille sin kamp nummer 200 for Liverpool, når laget fra Anfield gjester Manchester United i morgen, mens Stewart Downing står foran ligakamp nummer 300 i karrieren.

Downings eneste gule kort på de 157 siste kampene han har spilt kom forøvrig på Old Trafford forrige sesong.

Man må tilbake til mars 2009 for å finne siste Liverpool-seier på Old Trafford. Fernando Torres, Steven Gerrard (straffe), Fabio Aurelio og Andrea Dossena gjorde bortelagets mål i en 4-1 seier.

De 10 siste ligakampene mellom lagene har produsert hele 33 scoringer. Lagene har ikke spilt uavgjort i ligaen på Old Trafford siden mars 2000. Etter det har Liverpool vunnet fire og Manchester United åtte av de 12 møtene.

De siste fem ligakempene mellom lagene på Old Trafford har resultert i 19 scoringer.

Liverpool har scoret i sine 10 siste kamper i liga og cuper, siden den målløse forestillingen i Swansea sent i november.

Luis Suarez er bare en scoring unna å bli den første Liverpool-spiller siden Fernando Torres i 2009/10-sesongen til å score 20 mål på en sesong.

Manchester United har gjort flest mål i årets Premier League, med 54. Bare Everton og Norwich har holdt nullen mot Manchester-laget i ligaen denne sesongen. Sist United ikke klarte å score på hjemmebane i ligaen var i desember 2009, da Aston Villa med Stewart Downing på laget vant 1-0. Alex Fergusons menn har kun tapt fem av sine siste 39 ligakamper.

Manchester United har tatt ledelsen i 211 Premier League-kamper på Old Trafford uten å tape. De står bokført med 199 seire og 12 uavgjorte på disse kampene. United har sluppet inn det første målet i 11 ligakamper denne sesongen, men har likevel klart å vinne åtte av disse.

Jamie Carragher, med 33, er den Liverpool-spilleren som har spilt flest kamper mot Manchester United.

Manchester United har vunnet sju av de åtte siste ligamøtene på Old Trafford. Bare to av de siste 24 ligakampene mellom lagene har endt uavgjort. Manchester United har sjansen til å vinne begge ligakampene mot Liverpool for første gang siden 2007/08.

Manchester United har vunnet åtte av sine siste ni ligakamper. De har allerede sluppet inn 28 mål i årets Premier League, men har nå holdt nullen i to kamper på rad. Robin van Persie har startet 18 ligakamper for United, og har gjort 16 mål.

Manchester United er ubeseiret på sine siste 21 ligakamper i januar måned. 16 av disse er vunnet. Sist de tapte en ligakamp i januar var mot nettopp Liverpool, den 22.januar 2002, da Danny Murphy scoret kampens eneste mål.

Liverpool har vunnet fem av sine siste sju ligakamper. Siden begynnelsen av desember har Anfield-klubben tatt 15 poeng. Bare Manchester United (19) og Tottenham (16) har sanket flere i samme periode. Merseyside-laget har imidlertid ikke vunnet noen av de 10 foregående kampene mot lag på øvre tabellhalvdel denne sesongen (5 uavgjorte og 5 tap).

Liverpool har gjort 11 mål på sine siste fire ligakamper. Luis Suarez har gjort fem av disse.

Steven Gerrard har gjort fem mål på sine siste sju ligakamper mot Manchester United.

Kilder: Liverpoolfc.com og BBC Sport