Mkhitaryan til Borussia Dortmund

Liverpools transfermål Henrikh Mkhitaryan har i dag blitt presentert som ny spiller i Borussia Dortmund. Prislappen ble til slutt på £23,6M.

En har visst det i flere dager, at Liverpool måtte innse nederlag i kampen om å sikre seg Henrikh Mkhitaryan fra Shaktar Donesk.

Shanktar bekrefter på sin hjemmeside at spilleren har signert for Borussia Dortmund i en overgang verdt £23,6M. Borussia Dortmund har i dag også presentert sitt sist kjøp.

En vil forvente at med nesten to måneder igjen av transfervinduet vil Liverpool være langt unna å ha gjort sommerhandelen ferdig. En offensiv midtbanespiller som kan score mål samt minst en midtstopper synes å stå øverst på ønskelisten.

Situasjonen med Luis Suarez vil også bli en nøkkel i de rødes transfervirksomhet framover. Et salg på £40-50M vil naturlig nok være som et jordskjelv i forhold til hva man kan bruke på å hente inn nye spillere, selv om en helst ønsker at toppscoreren skal bli på Anfield.

Jay Spearing er på vei bort fra klubben, og kanskje også Stewart Downing. Det hersker også usikkerhet om fremtiden til Pepe Reina og Martin Skrtel, samt Sebastian Coates.