Morgan startet for Rotherham

Utlånte Adam Morgan startet for første gang en kamp for Rotherham i League Two, men ble byttet ut bare 11 minutter ut i annen omgang.

Unge Morgan var på farten tidlig i kampen, med en avslutning som ble blokkert, men det ble ingen god dag på jobben for verken spissen eller Rotherham, da man tapte 2-0 hjemme på New York Stadium for bunnlaget Barnet. Morgan ble byttet ut til fordel for Daniel Nardiello i det 56.minutt, på stillingen 0-1.

I The Championship spilte Jay Spearing som vanlig hele kampen for Bolton, som klarte 1-1 mot Millwall hjemme på Reebok Stadium.

Ellers tyder bilder publisert av Liverpoolfc.com i dag, fra gårsdagens Liverpool-trening på Melwood, på at Danny Wilson er tilbake i Liverpool etter et mislykket låneopphold i Bristol City. Wilson gikk på utlån til Bristol-klubben den 22.november, og skulle egentlig oppholdt seg der frem til 22.januar, men bildene fra Melwood viser altså at midtstopperen allerede er tilbake. Wilson fikk bare et innhopp fra benk i løpet av oppholdet på Ashton Gate, og det kom sågar på overtid i andre omgang i kampen mot Middlesbrough i slutten av november. Effektiv spilletid ble sågar bare to minutter for Wilson i City! Det skal dog sies at skotten slet med en strekk i baksiden av låret under oppholdet.