Moses ønsker mer spilletid

Victor Moses er ikke fornøyd med antall minutter han har fått på banen etter at han ble utlånt fra Chelsea til Liverpool.

Den nigerianske landslagsspilleren startet de seks første kampene etter at han kom til Anfield-klubben, men i de siste fire har han måttet nøye seg med en tilværelse som innbytter.

- Hovedsaken for meg er å få være ute på banen og få gleden av å spille fotball. Det har alltid vært min prioritet – å spille kamper, sier Moses til Liverpool Echo.

- Jeg hadde en periode i Wigan, like etter at de kjøpte meg, der jeg ikke kom med på laget hver uke. Jeg har alltid reist til nye klubber for å få spille fotball. Det er ved å spille du lærer mer.

- Det kan virke som jeg har vært i Premier League lenge, men jeg er fortsatt bare 22 år gammel. Jeg tror jeg kan utvikle meg mye mer, men jeg innser at skal jeg klare det må jeg spille så mye som mulig.

- Brendan Rodgers er en flott manager å spille for. Han er veldig tydelig når han snakker med spillerne. Han vet hva han ønsker at vi skal gjøre. Han har en vinnermentalitet, men han innser også at vi vil gjøre det bedre om vi trives med det vi holder på med.

- Jeg har kjent ham siden jeg var 16 år gammel, da jeg var i Palace og han var i Chelsea. Han ønsket virkelig å hente meg til Chelsea. Jeg sa nei flere ganger. Jeg mente at Palace var det beste stedet å være for meg på den tiden. Men han glemte meg aldri. Jeg ble glad da han hentet meg hit.

- Det var flere klubber som var interessert i å låne meg, men når jeg hørte at Liverpool ønsket meg tok jeg avgjørelsen med en gang. Jeg ønsket å spille for en klubb som kjemper om trofeer.

- Det er mye kvalitet i troppen her, og dersom vi kan holde koken fremover tror jeg vi kan kjempe om Premier League-tittelen. Klarer vi ikke å gå til topps, bør vi i alle fall komme inn blant topp fire. Dersom du ikke har troen på at du kan bli best, er det ikke noen vits i å prøve.

Siste kamp fra start for Moses var i hjemmeseieren over Crystal Palace. Da spilte han i en sentral rolle. I debuten mot Swansea var han venstreving.

- Når du er i midten får du ballen hyppigere, men som regel er det da flere spillere rundt deg som forsøker å stoppe deg. På vingen føler du at du er mer inn og ut av kampen, alt etter hvordan kampen utvikler seg. Du får mer rom der når ballen kommer, så du har en bedre sjanse til å skape trøbbel for motstanderen.

- Til syvende og sist handler det om å være i stand til å påvirke kampen uansett hvor du spiller. Men du må også ha lagets taktiske plan i tankene. Det første du bør sikte mot er å gjøre hva manageren ber deg om å gjøre.

Fortjener Victor Moses mer spilletid i Liverpool? Diskuter saken på Kopforum. Avgi også din stemme i KopVote nederst på forsiden av Liverpool.no.